ZELDA Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πριν κανα μηνα που λετε , μπαινει στο μαγαζι ενας τυπος με καπαρντινα και λεει στο πατερα μου οτι ειναι απο την ΑΕΠΙ ,πασαρει και μια καρτα και τον τρομαξε τον ανθρωπο οτι αν δε πληρωσουμε 25 ευρω το μηνα θα ερθει με παρουσια εισαγγελέα και θα μας καρφωσει προστιμο 3000 ευρω! φυσικα το ραδιο δε το εβγαλα ακόμα γιατι δε γινεται να δουλεψω χωρεις μουσικη. Επισεις μου ελεγε οτι αν κατεβαζω πειρατικα θα μου κοψουν την συνδεση και αλλες τετοιες παπαριες . Φυσικα ο πατερας μυο φοβηθικε και υπογραψε μια υπευθηνη δηλωσει οτι θα βγαλει το ραδιο! και ρωταω εγω εσας τι γινεται! Αρχισαν να μπουκαρουν στα μπουγατσαζιδικα και σε ψιλικατζιδικα τοσο γυφτοι? γιατι δε μας λενε ποιους καλιτεχνες εκπροσωπουν , δηλαδη αμα ακουω μια κασσετα του χιωτη και ερθει θα με καρφωσει προστιμο τι μπορω να κανω τωρα ρε παιδια ??
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Συγγνώμη ήρθαν απο την Recording Industry Association of America στο μαγαζι σας και δεν τον πηρατε με τις κλωτσιες; Μαλλον παιζει απατη.
NoD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 LOL. Παίζει και γαμώ τις απάτες. Την επόμενη φορά που θα έρθει για είσπραξη ετοίμασ' του κάτι όμορφο,να 'χει να το θυμάται.
Mithrantir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Συγνώμμη φίλε μου. Ήρθαν οι γιάνκηδες και σας τρομοκράτησαν για το ράδιο???? Θες να μου πεις οτι οι εν λόγω σας είπαν οτι είναι παράνομο να υπάρχει ράδιο (σταθμοί που εκπέμπουν για να τους ακούει ο κόσμος οπουδήποτε) στο μαγαζί σας, και δεν πήρατε τηλέφωνο τους μπάτσους να τους μαζέψουν?? Ή έστω το τρελοκομείο.
Bougas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ταυτοτητα δεν σου εδειξε? στοιχεια δεν του πηρες εσυ? πρωτα παιρνεις τα στοιχεια του,και μετα μιλας μαζι του. ΥΓ.η μπουγατσα τι λεει?
tolis_01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωπα ωπα, δες τι λέει ο Freakster. Δεν έχει δικαιοδοσία η RIAA εδώ. Εκτός αν ήταν ελληνικό department σε συνεργασία με την RIAA. Αν και πάλι νομίζω ότι αυτή την δουλειά την κάνει η αστυνομία.
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα είναι, τι έγραφαν τα ψιλά γράμματα του εγγράφου που υπέγραψε ο πατέρας πάνω στον πανικό.. Αν είναι αλήθεια, πρέπει να κυκλοφορήσει το νεο, μην την πατήσουν και άλλοι μαγαζάτορες. Κάνε μια καταγγελία σε κανένα κανάλι και στην αστυνομία.
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή ΕΓΩ είμαι ο επικεφαλής του ειδικού σώματος που έχει συστηθεί για την καταπολέμηση των παραβιάσεων των πνευματικών δικαιωμάτων των αμερικανικών εταιρειών (RIAA Covert Off-Shore Operations Branch) μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως θα τιμωρηθείς αν δεν συμμορφωθείς κι εσύ και ο πατέρας σου. Το πιο πιθανό για αρχή θα είναι να σας κατάσχουμε όλες τις μπουγάτσες. Mάλιστα σε ένα πιτσιρικά που είχε δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητο τον κατηγορήσαμε πως μοίραζε μουσική σε όποιον δρόμο πέρναγε και τον αναγκάσαμε να μας φτιάχνει μπουγάτσες για επτά χρόνια (με τυρί). Να δηλώσω σε αυτό το σημείο πως οι μπουγάτσες δίδονται ως βοήθημα στους μουσικούς χωρίς τσίνορα. Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα είναι, τι έγραφαν τα ψιλά γράμματα του εγγράφου που υπέγραψε ο πατέρας πάνω στον πανικό.. Τι να έγραφαν δηλαδή... 25 ευρώ το μήνα είπαμε. Δάνειο πήρε ο άνθρωπος
aLek0s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον πιάστηκες κορόιδο, φοβάμαι να ομολογήσω... Λολ .
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 E δε γελάμε με τον πόνο του άλλου... @frenzy Τι να έγραφαν δηλαδή... 25 ευρώ το μήνα είπαμε. Δάνειο πήρε ο άνθρωπος Δεν υπέγραψε τα 25 τον μηνα, αλλά την ανεύθυνη δήλωση οτι θα βγάλει το ράδιο (και ποιος ξέρει και τι αλλο περιείχε το χαρτί
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Θα στείλω άνθρωπο την άλλη εβδομάδα να παραλάβει 4 ταψά
tzogoula Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μονο η IEPI εχει δικαιωμα στα πνευματικα δικαιωματα και φυσικα οχι σε τετοιου ειδους μαγαζια....ελεος!κοροιδια!
LL_NEO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ρε σεις ότι και να υπέγραψε ο άνθρωπος, θα του κάνει αέρα. Δεν υπάρχει έγγραφο που να σου δημιουργεί υποχρέωση/μεταβολή των περιουσιακών σου στοιχείων κτλ κτλ κτλ το όποιο να υπογράφεται, χωρίς πχ βεβαίωση γνησίου της υπογραφής στην απλούστερη των περιπτώσεων. In any case τα ενδεχόμενα ειναι δυο. α)Ο τύπος έλεγε αλήθεια και έρχεται απο την IEPI β)To σκηνικό με το χαρτί ήταν μέρος του social engineering προκειμένου να σε πείσει ότι είναι αυτός που λέει οτι είναι...
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 α)Ο τύπος έλεγε αλήθεια και έρχεται απο την IEPI Mα του είπε οτι ερχεται απο την RIAA..
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Απο την RIAA μπορει να μην ηταν, αλλα εχω ακουσει πολλα τετοια περιστατικα. Ειναι απο εναν συνδεσμο (παραγωγων??) και μπαινουν μεσα στο μαγαζι σαν πελατες και μετα απο λιγες μερες σου ερχεται εξωδικο απο δικηγορο που λεει οτι εγινε ελεγχος την ταδε του μηνος και μπλα μπλα αμα δε πληρωσεις σου κανουμε δικαστηριο... Ξεφτιλααααααααααααααααααααααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.