Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
ocelotgr

Visual Basic - Noob question

Ερώτηση

Ρε παιδες μπορει να μου πει καποιος με ποια εντολη της vb μπορουμε σε click event να δημιουργησουμε νεο form?

Θελω αν φτιαξω μια εφαρμογη για εξυπνο σπιτι (εργασια, παραδωτεα σε μια βδομαδα! :shock:) κ σκοπευα, μετα απο μια εισαγωγικη οθονη οπου ζηταω ip/usrn/pswd, να εμφανιζεται μια κεντρικη με 5-6 buttons, ενα για καθε ομαδα επιλογων (πχ φωτισμος/θερμανση κλπ)...

Ε αυτη την στιγμη κολλαω στην μεταβαση απο την εισαγωγικη στην κυρια!

Αν κ δεν ειμαι σιγουρος (σημερα αρχισα να την μαθαινω, πρωταρης στον γραφικο προγρ), λογικα θα υπαρχει κατι σαν αυτο που ζηταω.

Την αλλη τεταρτη πρεπει να παραδωσω αυτο το προγραμμα, ενα μικροτερο παρομοιο για διαχειριση απο το κιν, webpage με ΒΔ κ συνολικη τεκμηριωση, δεν εχω κ πολυ χρονο για ψαξιμο!!

--Nevermind, το βρηκα...

--Πως θα κρυψω την πρωτη φορμα μπορει να μου πει καποιος?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ονομα της φόρμας και .hide μετά

 

Δηλαδή ας πούμε ότι το όνομα της φόρμας test θα γράψεις :

 

test.hide()

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Πως θα κρυψω την πρωτη φορμα μπορει να μου πει καποιος?

 

lefi

Αυτό που ζητάει είναι η απόκρυψη φόρμας γιαυτό και πρότεινα το hide

 

:-)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lefi

Αυτό που ζητάει είναι η απόκρυψη φόρμας γιαυτό και πρότεινα το hide

 

:-)

 

Συγνώμη παρανόηση, μπορεί να χρησιμοποιήσει και το close (αν πρόλαβα), που αποφορτώνει την φόρμα τελείως από την μνήμη.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που λες ticket είναι απόκρυψη.

Θα βρείς στα μενού το add form για να προσθέσεις νέα φόρμα στο έργο σου, για να εμφανιστεί η φόρμα θα βάλεις την εντολή:

onoma.show

όπου onoma η τιμή της ιδιότητας name της φόρμας, εάν έχεις άλλες απορίες θα ξαναελένξω το topic και αύριο το μεσημέρι, καλή επιτυχία.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ παιδια!!!!

μολις γυρισα απο δουλεια κ το δοκιμασα, το .hide/.show ειναι ο,τι χρειαζομουν!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...