Προς το περιεχόμενο

H είδηση που δεν προβλήθηκε ποτέ!


Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σάββατο, 2 Φεβρουάριος 2008

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Όσο ασχολούνται όλοι με ΜΑΚΗ-ΛΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και λοιπούς ,

η κυβέρνηση και τα media

στέλνουν στον Καιάδα την αλήθεια.

 

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,

όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και

παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικόσώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

 

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο

Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των

παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή

φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή

ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by

request").

 

http://o-politis.blogspot.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το διάβασα το νεο και δεν εχω να προσθεσω κατι. Μακαρι να παρει διαστάσεις.

 

Αλλα εχω μια απορια.

 

Τι εννοουν "ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by

request"). " Τι μας δείχνει αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεος το έχω διαβάσει αυτό στο insomnia 3-4 φορές σήμερα...

 

Αυτό σε ενοχλεί εσένα, που το έχεις διαβάσει 3-4 φορές? Το ότι μαθαίνεις από το BBC για αυτήν την καταγγελία για ρεμούλες και μπουρδέλα στα δικαστήρια δεν σε ενοχλεί?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό σε ενοχλεί εσένα, που το έχεις διαβάσει 3-4 φορές? Το ότι μαθαίνεις από το BBC για αυτήν την καταγγελία για ρεμούλες και μπουρδέλα στα δικαστήρια δεν σε ενοχλεί?

 

μέχρι εκεί φτάνει το παιδί. το ότι το έχει δει αυτός 4 φορές και άλλοι καθόλου....

Anyway...

 

 

Εμείς πως 8α μπορούσαμε να κάνουμε support σε αυτή τη τύππησα? :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κυρία αυτή όμως παραδόξως έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου, ισχυριζόταν τα ίδια πράγματα, αλλά κανείς δεν είδα να σχολιάσει οτιδήποτε εδώ. Και εφόσον αυτή η μοναξιά την έχει κατατάξει ανάμεσα στους γραφικούς ανθρώπους, είναι εύκολη δουλειά για την φρουρά του Καραμανλή.

 

 

Αλλά σίγουρα αυτό δεν ήταν το μοναδικό θέμα του Τριανταφυλλόπουλου που έχει θαφτεί πλήρως από κάθε δημοσιότητα. Εδώ συμβαίνει το εξής παράδοξο: ή από τις εκπομπές του μεταλλάσσεται ολόκληρη η σύσταση του κράτους (φρουτάκια, αυθαίρετα, παιδεραστεία μουσικοσυνθετών, παράγκα, ελληνοποιήσεις αλλοδαπών ψηφοφόρων κλπ κλπ μιας ατελείωτης λίστας θεμάτων) ή θάβονται παντελώς, όπως π.χ η εκλογική μέθοδος της μαφίας της Σικελίας την οποία χρησιμοποίησε η κ. Μπακογιάννη στις τελευταίες εκλογές.

 

Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα που ο οποιοσδήποτε -πρεζάκιας και πισωγλέντης- Λαζόπουλος έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από αυτούς που διασαλεύουν ολόκληρο το ελληνικό κράτος συθέμελα χωρίς καν να έχουν προσωπική φρουρά για λόγους ασφαλείας. Κι αυτό γιατί το επίπεδο του λαού είναι να δείχνει το πράγμα του και να διασκεδάζει με βλάχικα χωρατά μηδενικού επιπέδου, ειδικά όταν ο εμπνευστής λαϊκίζει και λίγο για να είναι αρεστός στην Κάτω Πλατανιά. Εγώ πάντως δεν περίμενα το youtube για να δω ποιά είναι και τι ισχυρίζεται η κ. Μαργαρίτη. Την είχα δει πολλές φορές στον μοναδικό πραγματικό δημοσιογράφο αυτής της χώρας, δηλαδή στον Μάκη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, ακόμη και σ' αυτό το νήμα με τα θέματά του ασχολείσαι. Αλλά αν πιάσουμε τα νήματα που στην ουσία τα... άνοιξε ο ίδιος, θα δεις ότι η λίστα είναι τεράστια. Κι αυτή η πιπίλα με τον αρχιπαιδεραστή-Κορκολύκο πολύ έχει κρατήσει. Στην τελική αν θέλαμε να μιλήσουμε για δικαιοσύνη θα έπρεπε σήμερα να βρίσκεται ήδη στον Κορυδαλλό, όχι να παίζει... πιάνο και να βγαίνει κι από πάνω ότι δήθεν του κατέστρεψαν την καριέρα. Και ο Ντιτρού καριέρα είχε στο Βέλγιο. Βασικά αυτό που ενοχλεί πολλούς στην πραγματικότητα, είναι ότι κανένας δεν πάει στην φυλακή από τις εκπομπές του Μάκη. Ο Μάκης όμως δεν είναι το δικαστικό σώμα για να αναλάβει την ευθύνη. Αναζητήστε την αλλού (π.χ προς την κυρία Μαργαρίτη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνω edit το ποστ μου γιατί εχμ μόλις πήρα ένα τηλεφώνημα και... δεν ξέρω τι μ' έπιασε και αστειέυτηκα... με αυτήν την ευκαιρία που μου δίνει το φόρουμ θέλω να ευχαριστήσω τον Μάκη γιατι πραγματικά είναι ο μοναδικός αξιοπρεπής και αδιάφθορος δημοσιογράφος αυτής της χώρας. Σ ευχαριστώ Μάκη μου και sorry ε?

 

Μάκη μου το ξέρω, ότι και να πεις έχεις δίκιο, αλλά κόψε κάτι γιατί δεν βγαίνω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...