Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

evansdimo

Το Modem μου δεν μου βρισκει το pppoE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο φορουμ.

 

Ειμαι συνδρομητης της Forthnet με συνδεση σε ιδιοκτητο στα 24mbps.

Μεχρι και σημερα οι ταχυτητες που επιανε το μοντεμ ηταν πολυ γρηγορες (2.3 mb το δευτ.)

Ξαφνικα και χωρις να καταλαβω γιατι το λαμπακι ppp του Siemens CL110 δεν ξανααναψε οταν ανοιξα το modem.

Οταν κανω quick setup και "Auto Scan Internet Connection (PVC)" δεν βρισκει pppoE αλλα μετα απο αρκετη ωρα αυτο: "8/35 PPPoA VC/MUX"

H συνδεση στο Internet γινετε και το modem κλειδωνει στα 22500 αλλα το download εγινε απελπιστικα αργο.

Ενδεικτικα απο Rapidshare κατεβαζα με 900 ,1200 και τωρα μονο με 170 στη καλυτερη!!!

Τι συμβαινει? Εχει παθει κανενας κατι αντιστοιχο με Forthnet και αυτο το router?

:cry::cry::cry:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν 8α κανεις scan internet ktl αλλα 8α το πας manually και 8α βαλεις 8/35 και 8α βαλεις pppoe οπως το εχει αυτο ετοιμο

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πουλινε σε ευχαριστω για την απαντηση. Οταν το παω manual δεν μου συνδεετε καν

Anyway παντως διοτι η συνδεση παλι αρχισε να πεταει. Παλι με 1500αρες και 900αρες μου κατεβαζει. Τι και αν ειναι pppoA...

Who cares!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το pppoa και το pppoe ειναι ο τροπος που παιζεις.απλα οταν ο isp παιζει με pppoe οπως forthnet και βαλεις εσυ pppoa χανεις λιγο σε ταχυτητα καιτο αναποδο.αν το βαλεις manual βαζεισ 8,35 που τα εχει απο default και μετα ολο Next .δεν γινεται να μην παιζει.εχω σεταρει πανω απο 200 σιεμενς.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...