Προς το περιεχόμενο

Remote desktop πρόγραμμα


Steve_g7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το teamviewer απαιτεί να βρίσκεται και κάποιος στην άλλη πλευρά για να σου δώσει κωδικό ενεργοποίησης της σύνδεσης. Καλό για remote support με τον όρο ότι ο... πονεμένος είναι στο τηλέφωνο!

 

Αν θες να μπαίνεις όποτε γουστάρεις σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή φοβάμαι ότι οι ρυθμίσεις είναι κάτι που δεν θα αποφύγεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το remote desktop των windows αν θες που δεν θέλει (από ότι θυμάμαι δηλαδή) ρυθμίσεις. Μιλάμε πάντα για την περίπτωση που δουλεύεις στον ίδιο φυσικό χώρο (δηλαδή συνδέεσαι μέσω τοπικού δικτύου).

 

Για να εργαστείς μέσω Internet θα πρέπει να έχεις static ip για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που θες να συνδεθείς. Αν δεν έχεις, τότε η λύση ακούει στο όνομα dyndns η οποία σου μετατρέπει την δυναμική σε στατική με τη χρήση ενός client σε έναν υπολογιστή του δικτύου σου (όχι απαραίτητα αυτόν που θες να δουλέψεις) ο οποίος μέσω του dyndns κάθε φορά που αλλά ζει η δυναμική ip σου φροντίζει να ενημερώσει την ψευδο-στατική ούτως ώστε εσύ να μπορείς να συνδέεσαι απρόσκοπτα. Ένα site για το dyndns είναι αυτό το οποίο για οικιακή χρήση είναι δωρεάν. Εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι καθώς και client για να κάνεις τη δουλειά σου.

 

Τα περισσότερα σημερινά routers έχουν ενσωματωμένη την δυνατότητα του dyndns και το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, αν και οι software clients έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες.

 

Αφού ξεπεράσεις το κομμάτι της απομακρυσμένης σύνδεσης υπάρχουν πολλά προγράμματα (καλύτερα και από το default των windows) που σου επιτρέπουν απομακρυσμένη διαχείριση. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Remotely Anywhere το οποίο μου επιτρέπει πέραν του απομακρυσμένου ελέγχου, την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ τοπικού και απομακρυσμένου υπολογιστή (σαν ftp), δυνατότητα η οποία δεν υποστηρίζεται από το Windows Remote Desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει και η λύση να έχεις τον client του teamviewer ανοιχτό έτσι και να ξέρεις τον uname και password έτσι ώστε να μπαίνεις.

 

Το ότι αυτά τα αλλάζει συνέχεια είναι αλήθεια πως είναι κακό.:-(

 

Πάντως έχει το θετικό πως είναι υπέρ απλό και μπορεί κάθε μέτριος ή και αρχάριος χρήστης να χρησιμοποιήσει ,που είναι και το ατού του.

 

Ακόμα και από δίκτυο πανεπιστημίου που φυσικά και δεν έχεις καμία πρόσβαση στον router δουλεύει άψογα.Οπότε για μένα το γεγονός του password είναι ένα απλό ψεγάδι αυτής της εφαρμογής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια και λετε γι'αυτα, υπαρχει καποια προτιμηση για περιπτωσεις γραφικων?

 

Βασικα χρειαζομαι remote control του αλλου PC (καπου στο internet), μεταφορα δεδομενων και τρεξιμο CAD προγραμματων στο remote PC.

Το οποιο προγραμμα πρεπει να ειναι γρηγορο στην αντιγραφη του remote desktop στο δικο μου PC (π.χ. να μεταφερει μονο τις αλλαγες κ.τ.λ.).

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...