kostas124 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα , πριν μερικες μερες πηρα ενα nokia 3110 classic ,και μια memory card , αλλα μεχρι τωρα δεν καταφερα να βρω τροπο να περασω τα μυνηματα , στην memory card . διαβασα , το manual ολο αλλα δεν το βρηκα πουθενα αφτο . το μονο που λει ειναι οτι μπορει να γινε αλλα δεν λει και πως .. ρε παιδια μηπως εχει καμια ιδεα τι πως γινεται ? μου ειπε μια γνωστη φιλη που δουλευει στην cosmote , οτι τα μυνηματα αρχιζουν και πανε μονα τους εκει οταν αρχιζει και γεμιζει η μνημη το τηλεφωνου , κατι τετοιο μου παι λιγο δυσκολο ... ευχαρστο πολυ , προκαταβολικα Κωστας>
andr3as Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Θα σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά αυτό το μοντέλο δεν έχει αυτή την δυνατότητα... Την δυνατότητα αυτή την έχουν η σειρά N και E , 6120, 6110 και όλα τα άλλα της σειράς 60 smartphones....
kostas124 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Θα σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά αυτό το μοντέλο δεν έχει αυτή την δυνατότητα...Την δυνατότητα αυτή την έχουν η σειρά N και E , 6120, 6110 και όλα τα άλλα της σειράς 60 smartphones.... μα στο manual , που διαβασα το λει οτι , μπορει να γινει μεταφορα των μυνηματων .. Δεν λει ομως πως να το κανεις και αυτο ειναι το παραξενο .
andr3as Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Από το forum της ΝΟΚΙΑ: http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=messaging&message.id=5760
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.