Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω μία ταινία

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Ψάχνω μία ταινία που είχα δει πριν μερικά χρόνια.Ο τίτλος της στα ελληνικά ήταν "Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΧΑΜΝΩΝ" (κωμωδία),και πρωταγωνιστούσε ο billy zane.Μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο τίτλος της ταινίας στα αγγλικά για να μπορέσω να τη βρω;

Ευχαριστω προκαταβολικά...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα

εδω και πολυ καιρο ψαχνω μια ισπανικη ταινια που ο ελληνικοσ τιτλοσ τησ ειναι 'ο αφθαρτοσ' η ταινια πραγματευεται το θεμα τησ τυχησ ,χαρακτιριστικεσ ειναι οι σκινεσ που οι πρωταγωνιστεσ 'παιζουν' ρωσσικη ρουλετα .

ευχαριστω πολυ!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, μιας και δεν την έχω δει την ταινία και δεν ξέρω, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως είναι ξένη..Ίσως να κάνω και λάθος...Πάντως θα ξενερώσω πολύ άμα μάθω πως όντως είναι καμμία ελληνική σαν αυτή που ανέφερες ή κάτι αντίστοιχο! :lol:

Δημοσ.

Απο που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα??

Δεν εννοούσα καθόλου αυτό, απλά απο την περιγραφή μου έκανε κάτι σε ξένη παλιά ταινία (καμμία σχέση με hollywood κτλ) η συγκεκριμένη και την έχω φανταστεί έτσι στο μυαλό μου..

Δε θα μου άρεσε πχ να καταλήξει να είναι ούτε κωμωδία ούτε μια ταινία του hollywood με τις κλασσικές υπερβολές κτλ. Απ τα λεγόμενα του fonzi μου κάνει για αρκετά καλή ταινία και όχι για πατάτα (γι αυτό την ψάχνω άλλωστε).

Δεν έχω κάτι με τις ελληνικές..Αντίθετα έχω δει πολλές αξιόλογες, απλώς τη συγκεκριμένη την έχω φέρει στο μυαλό μου στο στύλ που περιέγραψα και θα με ψιλοχαλάσει να είναι πολύ διαφορετική..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...