leoni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας.Πηρα ενα bluetooth adaptor απο το ΕΒΑΥ για το φορητο μου μαρκας cirago.Το εγκατεστησα ,οταν ομως παω να στειλω σε κινητα καποιοα αρχεια μου γυρευει κωδικο ειτε για το λαπτοπ μου ειτε για τη συσκευη που επικοινωνω.Μπορω να επικοινωνω χωρις κωδικους?Ευχαριστω.
stefanos_79 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Για να στελνεις στον υπολογιστη σου ή στο κινητο σου χωρις κωδικο αρχικα πρεπει να δημιουργησεις ζευγαρι μεταξυ των δυο.Να ορισεις τον υπολογιστη σου στο κινητο ως αξιοπιστη συσκευη και γενικα να βαλεις και στα 2 μια φορα τον κωδικο.Αυτο γινεται μεσα απο το λογισμικο του bluetooth adaptor.Βαλε το bluetooth adaptor να βρει μια φορα το κινητο σου ,εισηγαγε τον κωδικο της αρεσκειας σου και στα 2 και εισαι οκ.
leoni Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Με το κινητο της κορης μου SONY,(το φορητο μου ειναι SONY)δεν υπαρχει προβλημα συνδεομαστε με κωδικο 0000.Με των υπολοιπων τα κινητα( MOTOROLA και NOKIA)δεν μπορω να συνδεθω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.