lak10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 NOKIA N82 - Υπολογιστής πολυμέσων φοβερο τηλεφωνο
andr3as Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και σε μαύρο χρώμα είναι ακόμη πιο όμορφο...
savasgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εγω το ειχα στο γκρι, αλλα βλεπω οτι σε μαυρο ειναι πολυ ωραιο. Το πιο πληρες symbian , και με φοβερο flash...σε ολοσκοτεινο δωματιο εβγαλα καταπληκτικη φωτογραφια. Ο μονος λογος που το εδωσα ειναι οτι το εβρισκα λιγο αχαρο σχεδιαστικα...
giannhs_29 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 καλο φιλε αλλα πιστευω το ν95 πολυ καλυτερο
stemac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 oxi to n95 δεν ειναι καλυτερο και εχω το n95 αλλα δεν ειναι και πολυ πισω απο το n82, βασικα στο n82 διορθωσανε ολες τις βλακεις που κανανε στο n95-1/-2/-3 πχ θεση αντεννας gps, φλας φωτογραφικης και κατι τετοια.
stabill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Βρε παιδια, παιζει το N82 σε μαυρο???? Ετοιμαζομαι να το αγορασω λιαν συντομως και δεν μου πολυαρεσει το ασημογκρι... Υπαρχει στο Ελλαντα? Δεν το εχει παρει το ματι μου.... Απαιχτο σε μαυρο!!!! :-):-):-)
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Το GPS το έχει δουλέψει κανείς; Αξίζει ή πατάτα; και τι χάρτες υπάρχουν γι' αυτό;
andr3as Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 GARMIN, SYGIC,TOMTOM, ROUTE66 και το NOKIA MAPS (v.1 kai v.2)... Καλύτεροι χάρτες από Garmin και Sygic (χρησιμοποιούν teleatlas, autodrive hellas και λοιπά)
stabill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ερχεται και σε μαύρο παιδιά Αν ξερεις λεπτομερειες για το μαυρο (ποτε θα ερθει κλπ.κλπ.) θα με βοηθησεις πολυ, διοτι εκτος απροοπτου σε μερικες μερες το αγοραζω και θα το προτιμουσα ετσι...
aekfc212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 πολυ πιο ωραιο σε μαυρο κ τυχεροσ που προλαβα κ δεν το πηρα σε ασημι.για gps χρειαζεται internet οπως to P1 που εχω τωραη υπαρχουν προγραμματα που δεν χρειαζονται internet παρα μονο το σημα του gps.
stabill Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εγω δεν κρατηθηκα και το πηρα ασημι. Δεν βαριεσαι, μια χαρα ειναι. Μετα απο 2-3 ημερες, μπορω να πω οτι το μονο κακο που εχει ειναι οτι το mp3 player δεν εχει την ενταση που θα ηθελα (πχ σαν το προηγουμενο που ειχα, το Sony Ericsson W800i). Κατα τα αλλα, μια χαρα μου φαινεται, ακομα το ψαχνω και ανακαλυπτω. Με εχει εντυπωσιασει το βιντεο, μια και δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει κινητο με τετοια βιντεο-χαρακτηριστικα... Για το gps δεν ξερω, θα μαθω ομως!!!
louros Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Πηρα και εγω αυτο το κινητο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να χτησιμοποιουμε το gps χωρις να χρεωνομαστε.
kouins Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πηρα και εγω αυτο το κινητο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να χτησιμοποιουμε το gps χωρις να χρεωνομαστε. Αγοραζοντας το sygic μια φορα ΔΕΝ χρεωνεσαι μετα τιποτα . και αναβαθμισεις δωρεαν Στειλε π.μ. να σου πω .
semi58 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 γεια σασ παιδια,,θελω και εγω να το αγοραζω σε μαυρο χρωμα το ν82αξειζει η οχι.... ευχαρηστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.