Προς το περιεχόμενο

NOKIA N82

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το ειχα στο γκρι, αλλα βλεπω οτι σε μαυρο ειναι πολυ ωραιο. Το πιο πληρες symbian , και με φοβερο flash...σε ολοσκοτεινο δωματιο εβγαλα καταπληκτικη φωτογραφια. Ο μονος λογος που το εδωσα ειναι οτι το εβρισκα λιγο αχαρο σχεδιαστικα...

Δημοσ.

oxi to n95 δεν ειναι καλυτερο και εχω το n95 αλλα δεν ειναι και πολυ πισω απο το n82, βασικα στο n82 διορθωσανε ολες τις βλακεις που κανανε στο n95-1/-2/-3 πχ θεση αντεννας gps, φλας φωτογραφικης και κατι τετοια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρε παιδια, παιζει το N82 σε μαυρο???? Ετοιμαζομαι να το αγορασω λιαν συντομως και δεν μου πολυαρεσει το ασημογκρι... Υπαρχει στο Ελλαντα? Δεν το εχει παρει το ματι μου.... Απαιχτο σε μαυρο!!!! :-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

GARMIN, SYGIC,TOMTOM, ROUTE66 και το NOKIA MAPS (v.1 kai v.2)...

Καλύτεροι χάρτες από Garmin και Sygic (χρησιμοποιούν teleatlas, autodrive hellas και λοιπά)

Δημοσ.
ερχεται και σε μαύρο παιδιά

Αν ξερεις λεπτομερειες για το μαυρο (ποτε θα ερθει κλπ.κλπ.) θα με βοηθησεις πολυ, διοτι εκτος απροοπτου σε μερικες μερες το αγοραζω και θα το προτιμουσα ετσι...

Δημοσ.

πολυ πιο ωραιο σε μαυρο κ τυχεροσ που προλαβα κ δεν το πηρα σε ασημι.για gps χρειαζεται internet οπως to P1 που εχω τωραη υπαρχουν προγραμματα που δεν χρειαζονται internet παρα μονο το σημα του gps.

Δημοσ.

Εγω δεν κρατηθηκα και το πηρα ασημι. Δεν βαριεσαι, μια χαρα ειναι. Μετα απο 2-3 ημερες, μπορω να πω οτι το μονο κακο που εχει ειναι οτι το mp3 player δεν εχει την ενταση που θα ηθελα (πχ σαν το προηγουμενο που ειχα, το Sony Ericsson W800i). Κατα τα αλλα, μια χαρα μου φαινεται, ακομα το ψαχνω και ανακαλυπτω. Με εχει εντυπωσιασει το βιντεο, μια και δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει κινητο με τετοια βιντεο-χαρακτηριστικα... Για το gps δεν ξερω, θα μαθω ομως!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα και εγω αυτο το κινητο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να χτησιμοποιουμε το gps χωρις να χρεωνομαστε.

Δημοσ.
Πηρα και εγω αυτο το κινητο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να χτησιμοποιουμε το gps χωρις να χρεωνομαστε.

Αγοραζοντας το sygic μια φορα ΔΕΝ χρεωνεσαι μετα τιποτα . και αναβαθμισεις δωρεαν

Στειλε π.μ. να σου πω .

Δημοσ.

γεια σασ παιδια,,θελω και εγω να το αγοραζω σε μαυρο χρωμα το ν82αξειζει η οχι....

ευχαρηστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...