Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pp6210

Βοήθεια με εγκατάσταση Java...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

 

ψάχνοντας κάτι κολήματα του internet explorer με γνωστή ιντερνετική σελίδα τράπεζας, με ρώτησαν τι version Java έχω και ... δεν την βρίσκαμε πουθενά! Ούτε στα options Internet Explorer είχε επιλογές java, ούτε στο control panel βρήκα κάποιο interface, ούτε στο add/remove programs.... Έχω win XP Pro και Internet Explorer 7 (τον έκανα πρόσφατα upgrade από τον 6, με τον οποίο επίσης είχα το ίδι κόλημα).

 

Πάω στην σελίδα της sun, κάνει ένα online check και μου λέει οτι βρήκε την έκδοση 1.4.2 (δεν ξέρω που τη βρήκε, μήπως δεν έψαξα εγώ σωστά?) και πάω στην σελίδα download, όπου για windows XP μου δίνει επιλογή για version6 update3.... αυτή η κωδικοποίηση είναι άλλη από τα 1.4.2 που υποτίθεται οτι έχω, και το 1.6 που μου λένε οτι πρέπει να έχω για να δουλέψει σωστά το internet banking? Το κάνω install έτσι και αλλιώς?

 

Εν πάσει περιπτώσει, φαντάζομαι οτι μάλλον θα το κάνω install (μετά από ένα restore point μπας και χαλάσουν περισσότερα από όσα φτιάξουν), αλλά είπα να ρωτήσω και τους σοφούς του φόρουμ για καμιά γνώμη....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν έχεις άλλα προγράμματα που να χρειάζονται Java για να δουλέψουν και το μόνο είναι το τραπεζικό τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κάνοντας αναβάθμιση σε 1.6 u3.

 

Εγώ πάντως, που έχω κάμποσα που δουλεύουν με java δεν έχω κανένα θέμα με τη συγκεκριμένη έκδοση

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, την έγκατέστησα χτες, όλα δείχνουν ΟΚ αλλά το ρημαδι το on line banking εξακολουθεί να μην δουλεύει, οπότε συνεχίζω να ψάχνω...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...