Defector Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια αν ακουτε house μουσικη...ποιο ειδος προτιματε? Soulful ή Electro?
Defector Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και εμενα η electro house μουσικη μου αρεσει πολυ! Αλλα ακουω και soulful επισης... Γενικως ειμαι λατρης της house σκηνης!
Costinio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Με έχει κουράσει πολύ η electro και ξενερώνω άσχημα που πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των producers το έχουν γυρίσει σε αυτό το στυλ. Κατά τη γνώμη μου, τα περισσότερα κομμάτια που βγαίνουν πια, απλά δεν ακούγονται.
icedale Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Με έχει κουράσει πολύ η electro και ξενερώνω άσχημα που πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των producers το έχουν γυρίσει σε αυτό το στυλ.Κατά τη γνώμη μου, τα περισσότερα κομμάτια που βγαίνουν πια, απλά δεν ακούγονται. Επιτέλους το ακούω και απο άλλο άτομο.. Παω να ακούσω καμια καινούρια κυκλοφορία και σκοντάφτω σε electro ήχους ολη την ωρα. Τα περισσότερα κομμάτια δεν έχουν κάτι να μου πούνε. Soulful ίσως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
tzinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 xmmm και τα δυο στυλ εχουν καλλα κοματια αλλα και επισης και στα δυο στυλ υπαρχουν πολλα οχι απαραιτητος κακα αλλα πολυ βαρετα κοματια. Το ελεκτρο το εχουν ξεσκισει και βγαζει και η κουτση μαρια, ενω στο σοουλφουλ απλα βαριεμαι τα κοματια που παραειναι σοουλφουλ η φερνουν προς rnb. Λατρευο progressive house ομως ειδικα τα πιο deep Και λιγο μελαγχολικα.
icedale Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Λατρευο progressive house ομως ειδικα τα πιο deep Και λιγο μελαγχολικα. Καμια πρόταση; Μου αρέσουν τα ταξιδιάρικα
littlelouievegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Με έχει κουράσει πολύ η electro και ξενερώνω άσχημα που πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των producers το έχουν γυρίσει σε αυτό το στυλ.Κατά τη γνώμη μου, τα περισσότερα κομμάτια που βγαίνουν πια, απλά δεν ακούγονται. Α ρε Κοστινιο συμφωνω με την αποψη αυτη οσο δεν μπορεις να το πιστεψεις. Μετα ομως σκεφτομαι πιο ψυχραιμα..Εποχες ειναι αυτες μαν και τασεις.. Σιγουρα και για μενα το electro δεν ειναι η καλυτερη μορφη house αλλα οχι οτι την αποκλειω κιολας. Μου αρεσει να εχω ανοιχτο αυτι και σιγουρα αν αρχιζω και νοσταλγω εποχες τρελλες garage 92-98 τοτε σιγουρα θα μεινω εκει κολλημενος...Δεν θελω ομως να καταληξω ενας ακομη κολλημενος σαν αυτα που κοροιδευα οταν ημουν μικρος. Το κυριο μελημα μας ειναι να επιζησει η house μουσικη και ας εξελισσεται πολλες φορες με βαση τις επιταγες της "μοδας." Evolve or die δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα την σημερον ημεραν...
Costinio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και είναι τάση της εποχής η electro και μάλιστα ισχυρή. Έχει πιασάρικο ήχο και αυτό έχει απήχηση στον κόσμο. Φαντάζομαι θα έχεις προσέξει κι εσυ και όλοι την αντίδραση του κόσμου όταν ο dj σε ένα club βάζει ένα γνωστό κομμάτι σε αυτό το στυλ, πχ benassi παλιότερα. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα electro στοιχεία σε ένα house κομμάτι, το κάνουν πιο "επιθετικό", πιο groovy, πιο δυνατό ίσως. Μέχρι ένα σημείο όμως. Βγάζω σπυριά όταν ακούω ένα σωρό κυκλοφορίες που απλά δεν ακούγονται, κομμάτια χωρίς κανένα νόημα, που στηρίζονται μόνο και μόνο σε κάποιο acid synth. Και ακόμα περισσότερο όταν οι φίλοι μου ζητάνε να τους τα βρω. Και τεσπα ουτε κι εγω είμαι "κολλημένος" παρ'ολο που νοσταλγώ houseάρες που έβγαιναν μέχρι πριν λίγα χρόνια. Φαντάζομαι τα ίδια θα έλεγαν οι fans της disco στα τέλη της δεκαετίας του '80 ακούγοντας τα πρώτα house κομμάτια.
ourania Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Καμια πρόταση; Μου αρέσουν τα ταξιδιάρικα Από Yahel τι έχεις ακούσει? Voyage..Liquid love.. αυτά είναι
tzinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 μιας και ζητησε προταση ο icedale, προσφατα μου κολησε αυτο Arthur Deep - In Motion, ολα τα ρεμιξακια καλα. saple edo, αλλα δεν ακουγεται ολο, στη μεση εχει φοβερο μελοδικο περασματακι πoυ δεν ειναι στο sample http://mp3.juno.co.uk/MP3/SF1243327-02-01-03.mp3 Αυτο το στυλ εγω ενοω ετσι μελαγχολικο λιγο τρανσιαρικο Progressive house. Το βρισκο απειρος ποιοτικοτερο απο κατι ελεκτρο ντανς κοματακια.
icedale Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και εχω ακούσει το Voyage Παραλίγο να πάρω το βινύλιο πρίν λίγο καιρό. Κατά τ'άλλα, ο Yahel δεν με τρελλαίνει, εχω ακούσει 1-2 albums του νομίζω αλλά δεν είναι κάτι που θα έψαχνα. Tzinos, ευχαριστώ για τη πρόταση, θα το ακούσω και θα πρήξω αναλόγως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.