smilefreeware Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Line 1 cosmote Line 2 cosmocarta Εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=HkFtVxctk0yc2pvzc5RLTv7KnZnTtDP5QtzWXDZl11RqCtmXh44S!-457614068?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L126_customer_services_fullstory_a&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fservice_cosmote_2in1.xml§ionToShow=information&breadcrumbTitle=COSMOTE+2in1 γράφει ότι αν θέλουμε όταν μας πέρνουν στη γραμμή 2 ενώ είμαστε στην γραμμή 1 να χτυπάαει πρέπει να ... "να προωθείτε τη μια γραμμή στην άλλη" Μήπως ξέρετε πως θα το κάνω ?
alexnir Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 προωθηση κλησης σημαινει να σε παιρνουν στο νουμερο 123 και να χτυπαει το νουμερο 456. πως γινετε που σε παιρνουν στο σταθερο και χτυπαει το κινητο? αυτο ακριβως απλα αυτο γινετε με 2 νουμερα κινητου τηλ. παντως να ξερεις πως υπαρχει χρεωση για αυτην την υπηρεσια.
smilefreeware Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Πληροφορίες Στο κινητό σας χωράνε 2 αριθμοί, απλά και οικονομικά! Με την κάρτα SIM COSMOTE 2in1οργανώνετε εύκολα την επικοινωνία σας χωρίς να χάνετε ούτε μία κλήση γιατί, χάρις στο ιδιαίτερα εύχρηστο μενού της, μπορείτε: * να εναλλάσσετε τις γραμμές * να προωθείτε τη μια γραμμή στην άλλη * να έχετε κοινό τηλεφωνικό κατάλογο και για τους 2 αριθμούς * να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποια γραμμή χρησιμοποιείτε αφού στην οθόνη του κινητού σας εμφανίζεται η ονομασία της Ταυτόχρονα η COSMOTE 2in1 σας προσφέρει και οικονομία γιατί: * Η προώθηση των κλήσεων από τη μια γραμμή στην άλλη είναι εντελώς δωρεάν * Όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα πραγματοποιούνται από τον αριθμό που χρησιμοποιείτε κάθε φορά και χρεώνονται σύμφωνα με το είδος της σύνδεσής του (συμβόλαιο ή καρτοκινητό) * Η χρέωση του παγίου της COSMOTE 2in1 γίνεται ανά σύνδεση. Οι εταιρικές συνδέσεις και οι συνδέσεις καρτοκινητής δεν επιβαρύνονται με πάγιο * Η COSMOTE 2in1 σας παρέχεται δωρεάν σε περίπτωση νέας σύνδεσης συμβολαίου --------------------------------------------------------------------------------- Εκανα ένα copy-paste από τη σελίδα της cosmote. Εϊναι βολικό γιατί μιλάς από τη line 1 με φθηνή χρέωση λόγω σύνδεσης και ... Στέλνεις μήνυμα απο τη line 2 με wat's up με 5 λεπτά. (Αυτό θα το κάνω γιατί η γραμμή 2 είναι τώρα cosmocarta) Απλώς θέλω να κάνω την προώθηση των κλήσεων από τη μια γραμμή στην άλλη και δεν ξέρω πως γίνεται.
dragonios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 μεσα απο το μενου της συσκευης μπορεις να προωθησεις οποιες κλησεις θες σε οποιον αριθμο θες, δες και εδω http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb800c3246&rootid=0b0f42bb800c015f&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_prowthisi.xml&breadcrumbTitle=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&tabClicked=information&serviceCategory=
smilefreeware Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Thanks @dragonios. Θα τα δοκιμάσω.
smilefreeware Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά για όσους ενδιαφέρονται ... Στο κινητό όταν επιλέγουμε line 1 ή line 2 επιλεγουμε το δεύτερο line1 ή 2. Εχει από 2 φορές τα line1 ή 2. Ετσι γίνεται η προωθηση κλησης αυτόματα από τη μια γραμμή στην άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.