skoybrina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 http://www.wadja.com Είναι ένα Social network φτιάγμενω από ελληνες με πάνω από 1 εκατομήριο χρήστες. προσφέρει δωρεαν απεριοριστά sms σε ολούς τους φίλους του βιβλιου διευθυνσεών και 7 την μέρα σε αλλούς.
Black Demis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εγω το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό... Μπείτε και γραφτείτε δεν θα μετανιώσετε
PETROS13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 thanks παιδιά. θα το δοκιμάσω να δούμε τι λέει..
Black Demis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα ανεβάσαμε την νέα εκδοση Μου πήρε πέντε λεπτά να συνηθίσω τι καινούργια εκδοσή αρκετά διαφορετική είναι Και το ποιο πολύ μου άρεσε ότι όταν πάω να στείλω sms δεν ζητάει ποια των κωδικό να συμπληρώσω Μπράβο και να συνεχίσετε έτσι
dimitris2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 πολυ καλη σελιδα.εστειλα ενα δοκιμαστικο στο κιν μου και ηρθε σε 10δευτ! ελπιζω οι παραληπτες να μην εχουν ανεπιθυμητες διαφημισεις ε;;;
1234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Που πάω για να στείλω sms; EDIT: ΟΚ, το βρήκα.
dimitris2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 αφου γινεις μελος και κανεις συνδεση πατα πανω που λεει messanging στο βελακι και πατα compose. εκει που λεει sms πατα τον αριθμο και επελεξε out. πιο κατω γραψε το μηνυμα και πατα send
Black Demis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 πολυ καλη σελιδα.εστειλα ενα δοκιμαστικο στο κιν μου και ηρθε σε 10δευτ! ελπιζω οι παραληπτες να μην εχουν ανεπιθυμητες διαφημισεις ε;;; Εγω πάντως τόσο καιρώ που το χρησιμοποιώ δεν μου ήρθε τίποτα παραπάνω από το μήνυμα που μου έχουν στείλει δλδ δεν σε πρήζουν με διαφημίσεις κλπ(προς το παρών τουλαχιστων)
subdee Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα πάντως μυ βγάζει σφάλμα όταν πάω να κάνω εγραφή.
PETROS13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 το δοκίμασα.μια χαρά είναι! και πάλι ευχαριστώ. (ελπίζω να μην έρχονται στα κινητά τίποτα διαφημιστικά..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.