Προς το περιεχόμενο

lg ks20 vs htc p330 ποιο να αγορασω???


xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Lgks20

+ γρηγοροτερο επεξεργαστη , καμερα με auto focus, απο τα πιο ομορφα ppc που ειχα , πολυ δυνατο σημα, πολυ καλη μπαταρια.

- προεπιλεγμενες ρυθμισεις vodafone για το , internet , δεν εχει ενσωματωμενο gps

 

HTC 3300

+ ενσωματωμενο GPS

- σχετικα αργος επεξεργαστης

 

....αν θυμηθω κατι αλλο θα το γραψω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω το ks20 απο την αρχή του χρόνου. δεν έχω κανένα παράπονο. γρήγορος cpu, περισσότερη μνήμη, πολύ, μα πολύ καλύτερο design και μικρότερο. αν πρόκειται να χρησιμοποιείς συχνά το gps, πάρε το 3300 (αν και θα σου πρότεινα το 3600). αν πάλι δεν δεν σε πολυαπασχολεί, πάρε το ks20 με κλειστά μάτια, και αν θες πάρε και έναν εξωτερικό δέκτη gps να βρίσκεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι εννοεις προεπιλεγομενες ρυθμίσεις στη vodafone ????

 

εννοεί ότι δεν χρειάζεται να περάσεις εσύ ρυθμίσεις για να μπαίνει στο νετ μέσω gprs. είναι vodafone live αποκλειστικά το κινητό και τα έχει απο μόνα του.

 

βέβαια, εσύ αν με το καλό το πάρεις το τηλεφωνο, μπέρδεψε τις ρυθμίσεις γιατί οι χρεώσεις είναι αδικαιολόγητα υψηλές και μπορεί να συνδεθεί και να μην πάρεις χαμπάρι τπτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κ εγω το ιδιο διλημμα ειχα, αλλα τελικα κατεληξα στο lg...

1. πανεμορφο (ολοι σκαλωνουν) - πολυ μικρο για wm συσκευη (οκ υπαρχει κ το neonode αλλα οποιος το πηρε κ μετα απο ενα μηνα δεν εψαχνε να το πουλησει ας με διαψευσει)

2. πολυ γρηγορο (δεν εχω δει αλλο ppc να ανοιγει τοσο γρηγορα τον φακελο \windows - κ εχουν περασει αρκετα ppc απο τα χερια μου)

3. 256 rom/128 ram

4. πολυ πιο φτηνο απο αντιστοιχα σε χαρακτηριστικα htc, τα οποια νομιζω οτι εχουν ξεφυγει λιγο σε θεματα τιμολογησης πλεον...

 

η αληθεια ειναι οτι εχει καποια θεματακια με το destinator κ τους ηχους του, αλλα δεν με απασχολουν γιατι δεν χρησιμοποιω αυτο για navigation :-)

να σου πω την αληθεια, αν πας κ τα δεις κ τα 2 το ενα διπλα στο αλλο (κ επιχειρησεις να ανοιξεις κ καποιο προγραμμα ταυτοχρονα κ στα 2), νομιζω οτι θα σου φυγουν οι οποιοι ενδοιασμοι :devil:;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να πούμε ότι το ks20 έχει windows mobile 6 ενώ το 3300 έχει wm5

 

καλά αυτό είναι μικρή διαφορά (καθώς περνάς αν θες wm6 και στο p3300).

 

Το θέμα είναι το GPS.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το GPS πήγαινε για LG. Αν σε ενδιαφέρει το GPS πήγαινε για HTC (ή E-ten) αλλά καλύτερα όχι το 3300. Έχει πολύ αργό επεξεργαστή για GPS σε σχέση με τα άλλα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το lg δεχετε εξωτερικο gps????

στο κατεβασμα σελίδων ειναι οκ??

ο browser toy??

 

σου είπα και πιο πάνω ότι μπορείς να βάλεις κανονικά εξωτερικο gps. όσον αφορά τιε σελίδες, ανταποκρίνεται μια χαρά. ppc είναι, ότι browser θες βάζεις.

 

το ξεχασα, ενω μου ειχε κανει εντυπωση στο Lg... οι ηχοι κλησης του ακουγοταν ασχημα...θα ελεγα οτι τσιριζε το ηχειο του

 

το ηχείο του είναι όντως μέτριας ποιότητας. σε μεγάλες εντάσεις παραμορφώνεται ο ήχος. αυτό όμως δεν αποτελέι σημαντικό πρόβλημα γιατί ένα-δυο κλικ πιο κάτω όλα είναι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...