Προς το περιεχόμενο

ConvertxtoDVD και αναπαραγωγή στο pc


newbie69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδιά,

Απο τοτε που χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προγραμμα το οποιο βρισκω πολυ καλο στη δουλεια του εχω το εξης προβλημα. Τα dvd που φτιαχνω για να τα βλεπω στην τηλεοραση, ναι μεν παιζουν μια χαρα αλλα οταν τοποθετω αυτα τα ιδια dvd στο pc, με οτι προγραμμα και αν τα ανοίξω (media player classic, WMP) εμφανιζεται το αρχικο μενου του dvd αλλα δεν μπορω να επιλεξω τιποτα και να ξεκινησει η αναπαραγωγη. Μενω δηλαδη κολλημενος στην αρχικη οθονη.

Σημειωτέον απο codecs εχω εγκατεστημενο ενα πακετο k-lite codec pack αλλα οχι καποιο PowerDVD, εξαλλου τα κανονικα dvd τα παιζει κανονικα. Δοκιμασα και σε δισκακια DVD+R και DVD-R αλλα τιποτα. Παιζουν μια χαρα στο επιτραπεζιο dvd αλλα οχι στο pc... Καμια ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιο πρόβλημα με τα hotspots που έχουν ορισθεί. Το παθαίνω που και που και με κανονικά πρεσσαριστά DVDs. Δεν έχει να κάνει με DVD+R ή -R. Είναι πρόβλημα ή κατά το authoring του DVD ή του DirectShow φίλτρου που χρησιμοποιείται για το DVD Navigation.

 

Λύσεις: Είτε δοκιμάζεις με το ποντίκι με αργές σταθερές κινήσεις για να εντοπίσεις το hotspot είτε αναπαράγεις με κάποιον media player που εξομοιώνει τη λειτουργία των κουμπιών Up, Down, Left, Right των remote controls στα επιτραπέζια DVD. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείς νεότερη έκδοση ή άλλο πρόγραμμα για το authoring των δικών σου DVD...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος.ενα απλο ερωτημα εχω.ποιο προγραμμα υπαρχει που να μετατρεπει βιντεο υπο μορφη avi-mpeg σε dvd,ομως να καλυτερευει την αναλυση τους στην εικονα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποιο προγραμμα υπαρχει που να μετατρεπει βιντεο υπο μορφη avi-mpeg σε dvd,ομως να καλυτερευει την αναλυση τους στην εικονα!

 

Αν τα AVI ή τα MPEG σου έχουν ανάλυση μικρότερη από 720x576 pixels, όλα τα προγράμματα θα αυξήσουν την ανάλυση σε τόση, γιατί τόσο είναι το standard για PAL DVDs. Αν όμως εννοείς βελτίωση οπτικής ποιότητας, η απάντηση είναι : κανένα...

 

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...