Προς το περιεχόμενο

Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ, ας βοηθήσει!!!


Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι εδώ και δύο μήνες κάτοχος του P1i(symbian) της SE.Είναι πραγματικά πολύ ωραίο κινητό, αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι σχετικά με τα πόκετ πισί(windows mobile).Μήπως τελικά αυτό που ζητάω είναι κάτι τέτοιο;Ρώτησα σε ''ΓΕΡΜΑΝΟ'' και αλλού, αλλά κανείς δεν γνώριζε να μου δώσει μια σαφή περιγραφή των δυνατοτήτων των windows κινητών.Τρέχουν(ή υπάρχουν για) αυτά τα κινητά για παράδειγμα πολλές και διάφορες εφαρμογές;(π.χ. .exe) Ψάχνομαι πολύ με ενδιαφέρουσες και χρηστικές εφαρμογές, με ενδιαφέρει η καλή ανάλυση για αναπαραγωγή βίντεο, ένας οικονομικός πλοηγός, η μεγάλη μνήμη και το πολυμορφικό και εύχρηστο μενού.Δε με νοιάζουν τόσο τα παιχνίδια και το internet. ;Έxω αυτό ζητάω ή να αναζητήσω κάτι άλλο.Θα ήθελα πολύ τη γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει τέτοια κινητά.Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Ρ1 ειναι κατι αναμεσα σε κινητο και PDA Το PDA εχει mobile συνηθως το 5 η το 6 τα ποιο καινουργια σαν κινητο ειναι μεχρι να το συνηθισεις να το δουλευεις αλλα απο την στιγμη που θα το μαθεις ειναι ευκολο.για πλοηγηση μπορεις να του βαλεις οποιο προγραμμα θελεις και σε σχεση με αυτο που εχει το σονυ ειναι πολυ καλυτερες.σαν οθονη δεν εχουν την αναλυση που εχουν τα κινητα εκτος μερικων εξαιρεσεων λογω οθονης 65.000 χρωματων αλλα ποιο μεγαλων διαστασεων ισοβαθμιζεται καπως η κατασταση και για εφαρμογες υπαρχουν πολλες εξαρταται και τι θελεις να κανεις.

και μην ξεχνας οτι θελουν και ποιο προσεχτικη μεταχιρηση οπως και το σονυ σε σχεση με τα αλλα κινητα λογω οθονης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα WM είναι σαφώς ανώτερα και με πολύ περισσότερες και ουσιαστικότερες εφαρμογές από το "παιδικό" πια Symbian. Η ανάλυση της πλειοψηφίας των συσκευών δεν αποτελεί πρόβλημα για το μέγεθος της οθόνης. Πάντως ένας αναγκαστικός συμβιβασμός στα WM είναι η ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής και της εγγραφής video τα οποία είναι σαφώς κατώτερα από τα αντίστοιχα Symbian.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...