geioannou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 εγω με μπυρα και κρασακι την περναω.αναλογα την περιπτωση. και αυτο γιατι καποια στιγμη για καποιους μηνες δεν ετυχε να πιω καποιο ποτο (λογο συχνων εξοδων σε ταβερνακια) και μετα μου ετυχε να παω καπου και να παρω ποτο και χωρις να πιο πολυ ποναγε το κεφαλι μου ολη την επομενη μερα. εκει καταλαβα την ποιοτητα των ποτων που μας σερβυρουν και ετσι το εριξα στη μπυριστα και το κρασακι....
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Κλαιν δεν πιστευω να εισαι και συ παοξης! θα χασω την καλη εικονα που ειχα σχηματισει για σενα. Τωρα που ερχεται καλοκαιρι πινουμε κιτρινη τεκιλιτσα ή για πιο ελαφρυ Ρουμι με ανανα! Nah... Απο τους άλλους είμαι (αρειανός) Και μια tequila sunrise δεν είναι καθόλου κακή... η μια caipirinhia
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Nah...Απο τους άλλους είμαι (αρειανός) Και μια tequila sunrise δεν είναι καθόλου κακή... η μια caipirinhia Mε συγκινεις για το Αρειανος Ευχαριστο καλοκαιρινο ποτακι η caipirinhia
ApSiMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Τα τελευταία πολλάαααα χρόνια πίνω southern με πάγο. (ο κολλητός μου πίνει southern sprite....πολύ δροσιστικό!) Εδώ και κάνα μήνα (αφορμή χωρισμός αλλά την καταβρήκα με το ποτό...) το έχω γυρίσει σε Jose κίτρινη με 2 φέτες πορτοκάλι. Έχει και το καλό ότι δεν μπερδεύεις τα ποτά με τα σφηνάκια τεκίλα που σου φέρνουν!!! Έχει το κακό ότι είναι βαρύ ποτό.... Πάντα σκέτα τα ποτά.
The_Judas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 εγω με μπυρα και κρασακι την περναω.αναλογα την περιπτωση.και αυτο γιατι καποια στιγμη για καποιους μηνες δεν ετυχε να πιω καποιο ποτο (λογο συχνων εξοδων σε ταβερνακια) και μετα μου ετυχε να παω καπου και να παρω ποτο και χωρις να πιο πολυ ποναγε το κεφαλι μου ολη την επομενη μερα. εκει καταλαβα την ποιοτητα των ποτων που μας σερβυρουν και ετσι το εριξα στη μπυριστα και το κρασακι.... Και εγώ τα ίδια, πίνω οτιδήποτε εμφιαλωμένο. Τελευταία κυρίως μπύρες weiss. Το κρασί όμως, αν είναι χύμα, υπάρχει περίπτωση να είναι οτι χειρότερο μπορεί να πιει κανείς.
duende Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 μπυριτσα (weiss κατα προτιμηση) gin-tonic vodka-martini campari-soda σπανια κανενα ουισκυ,τα εχω σιχαθει
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 εγω οσες φορες εχω παει σε ταβερνες κ παιρνω χυμα κρασι το 1ο που μου ερχεται στο νου ειναι οτι ειναι νερωμενο ή μαζεματα απο αυτα που εχουν μεινει στις αλλες παραγγελιες...τραγικοι φραγκοφονιαδες Tanqueray τόνικ. Kουνημένο, όχι ανακατεμένο. πως προφερεται αυτο,δεν το χω δοκιμασει ποτε..(τανκιουρευ?) μποαζει με το ντακιουρι στην προφορα αν το χω γραψει σωστα.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Συνηθως ειναι χαρτινες συσκευασιες το κρασι της παρεας (που λενε οτι ειναι δικο τους). Πρεπει να ειναι πολυ καμενος καποιος για να βαζει απο αυτα που περισσεψαν (οχι οτι δεν το κανουν).
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πως προφερεται αυτο,δεν το χω δοκιμασει ποτε..(τανκιουρευ?)μποαζει με το ντακιουρι στην προφορα αν το χω γραψει σωστα. Τάνκoeρεη.
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 τανκερέι.. Και για να μην μπερδεύεσαι.. τζίν είναι..
clevercitizen Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ursus Sprite/Bacardi Coca/Smirnoff Ice/ Gordon's
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.