Προς το περιεχόμενο

θα μας τρελανουν στο e-shop

zar0g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το e-shop έχει δικά του καταστήματα, οπότε απ'όπου κι αν το πάρεις, έχεις να κάνεις απ'ευθείας με το e-shop. Το multirama σε πολλές περιπτώσεις είναι franchise οπότε πρέπει να υπολογίσει και ένα επιπλέον κέρδος για τους ιδιοκτήτες...

Δημοσ.

προτιμώ το πρώτο...απλά λόγο και του ότι ένας φίλος είχε πάρει από μουλτιραμα και δεν μου αρεσε πολύ.

εγω θα θέσω ένα άλλο ερώτημα:acer ή innovator(turbo-x ktl)?

Δημοσ.

lamarko τι να σου πω... Δεν ακούγονται και τα καλύτερα για την Acer, οπότε μπορεί να πήγαινα σε κάποιο ελληνικό (δε χρειάζεται να πέσετε όλοι όσοι έχετε acer να πείτε οτι είναι κορυφαία κι ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα...). Μάλλον σε Turbo-X όμως. Και θα διάλεγα τα parts μόνος μου, όσο γίνεται αυτό.

Δημοσ.

βασικά σκεφτόμουν να πάρω ένα dell.αλλα υπάρχει μία περίπτωση να πάω στρατο και δεν θέλω να δώσω πολλα λεφτά γιατί ένα χρόνο το λαπτοπ θα κάθεται και θα χάσει την αξία του.ενω ένα φτηνό λάπτοπ πόσο ακόμα να πέσει σαν τιμή!τα τουρμπο χ δεν μου αρέσουν ούτε σαν σχήμα αλλά ουτε η οθόνη τους,σε φουλ φωτεινότητα μου φένονται σκοτεινά.ένας φίλος μου έχει ένα acer(5920) και μετά απο 2 μήνες συνεχής δουλειάς δουλεύει μια χαρα.είναι και κουκλί...αλλά από την άλλη ακούω τα κερατιάτικα για τα acer...τι να κάνω???

Δημοσ.

ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο innovator

αν το αγορασει κανεις ας μας πει την αποψη του

Δημοσ.
Ότι δίνεις παίρνεις....

Ο νοών νοείτω...

Δε νομίζω ότι ισχύει πάντα αυτό... Ειδικά στον ψηφιακό κόσμο είναι άπειρες οι περιπτώσεις δυσαναλογίας τιμής/απόδοσης.

Η συγκεκριμένη προσφορά του e-shop είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Ειδικά αν ισχύει το 4h service τι να πω... Αν χρειαζόμουν laptop το είχα χτυπήσει χαλαρά... Και ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαγκιά που δε σε υποχρεώνουν να πάρεις (και να πληρώσεις) και τα Svista...

Δημοσ.

το θεμα ειναι κατα ποσο μπορεις να εμπιστευτεις το e-shop σαν καταστημα και βεβαια την ποιοτητα κατασκευεις του????

αλλιως σαν προσφορα ειναι πολυ καλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...