Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nikos2027

Προβλημα με ηχο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ!

Παιδια μολις αγορασε 1 φιλος 1 pc απο το

πλαισιο και αφού εκανα format

και περασα τα xp home (αυτα αγορασε).

Κατόπιν έβαλα τους drivers αυτόματα απο

το cd της μητρικής ASUS M2N-VM HDMI.

Όμως δεν εχει ήχο. Στο εικονίδιο για τον

ήχο δεν εχει επιλογη για να πειραξω τιποτα...

Μεσα απο το το προγραμμα που ελέγχει την

καρτα ηχου έχω ηχο!!!!

Πήρα το πλαισιο και μου είπαν να κάνω format

και να βάλω πρώτα τη κάρτα ήχου και οτι

τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω....

Έχει κανεισ καμια ιδεα γιατι αυτή του

τεχνικού μου φανηκε ....

Ευχαριστώ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προσωπικά μπερδεύτηκα....τι εννοεί ο τεχνικός να βάλεις πρώτα την κάρτα ήχου??

Δεν είναι on board η κάρτα?

 

Ή μήπως εννοεί να περάσεις τους drivers πριν από το format.

Αν εννοεί αυτό τότε καλώς σου φάνηκε μ.... εκτός αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει(που δύσκολο μου ακούγεται).

 

Εγώ θα έλεγα να ξανά βάλεις τους drivers μπας και παίξει....αλλιώς τι να κάνεις....ξανά φόρμαρε το αν δεν θέλει να δουλέψει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τεχνικος ειπε οντως να βάλω πρώτα

την καρτα ηχου...

Anyway ξαναπερασα τους driver...

δειχνει να δουλευει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...