Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer: Red Alert 3


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι ψήνεται:-)

 

97329340.jpg

 

 

Looks like someone leaked another great story. Hungarian PC gaming magazine PC Guru has a front-page story on the supposed game, and that cover hits Hungarian subscribers on Thursday.

 

If it is indeed true, then that big C&C announcement we heard was going to happen really is just that big. Anyone interested in the franchise has been waiting for another Red Alert, and this is surely great news indeed.

 

We'll be on top of it the moment it's live and out in the open. If, of course, it isn't just the magazine trying to screw with people. Wouldn't be the first time thats happened would it GamePro?

 

http://www.strategyinformer.com/news/318/command-and-conquer-red-alert-3-to-be-announced-shortly

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ναι, ναι! Είχαμε καεί πολλοί! Και με το 2! Άντε! Να παίζω starcraft2 και red alert 3 και τι άλλο! Κόλαση λέμε!

 

Πρόσθεσε και το νέο total war. Οι "στρατηγοί" θα δώσουμε ρεσιτάλ φέτος :P.

 

"Yuri γερά,

θα βάλουμε και πάλι

το σφυρί και το δρεπάνι

στου Λευκού Οίκου

τα σκαλιά"

 

Ahahahahah

 

Πω θα δούμε και την τάνια in action πάλι!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ευτυχώς δεν είναι καμιά κακόγουστη 3Dιά, να ξεφεύγει απ' το κλίμα των προηγουμένων. Φανταστείτε ότι το 2 το αγόρασα και το έπαιξα στο PSX!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαίνεται ή τα γραφικά φέρνουν λίγο σε cartoonish ??

Πωπωπωπω ! Το να βλέπω τα γνώριμα κτήρια από ore refinery και barracks μου φέρνει δάκρυα στα μάτια...

 

Α στα διάλα πάλι ! Συγκινήθηκα !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εύχομαι να είναι αλήθεια.

Πάντως, εγώ πρόσφατα συγκινήθηκα όταν είδα πόσοι ακόμα ;) παίζουν online Red Alert 2 στον -official server πλέον- http://xwis.net

Καλή συνέχεια, Red Alert!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η EA ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3

 

Γίνετε ένας Μεταξύ Αυτών που θα Ζήσουν Πρώτοι την Επιστροφή του Red Alert με την Αποκλειστική Beta Invite που θα Βρείτε στο Command & Conquer 3: Kaneʼs Wrath ή το Command & Conquer 3 Limited Collection

 

Έπειτα από μια πάυση επτά χρόνων, η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή του Red Alert, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες και πολυαγαπημένη σειρά real time strategy (RTS) όλων των εποχών. Το Command & Conquer™: Red Alert™ 3, για PC, Xbox 360TM video game and entertainment system και PLAYSTATION®3 computer entertainment system, μεταφέρει τους παίκτες σε μια επική περιπέτεια που κόβει την ανάσα. Κατασκευασμένο από την EA Los Angeles, το Red Alert 3 φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των RTS, διαθέτοντας ένα πλήρες co-operative campaign ενώ παράλληλα διατηρεί το παραδοσιακό gameplay.

 

“Τα παιχνίδια Red Alert είναι γνωστά για τον σκληρό ανταγωνισμό, το βάθος, την ποικιλία και την καινοτομία στο gameplay. Επίσης όμως ανήκουν και σε αυτό το σπάνιο είδος παιχνιδιών που μπορούν να απευθυνθούν και σε πιο casual παίκτες λόγω του ενδιαφέρον σεναρίου τους, τους εύχρηστους μηχανισμούς και το διασκεδαστικό σχεδιασμό,” είπε ο Mike Verdu, General Manager του EALA. “Με το Red Alert 3, η ομάδα μας συνεχίζει την παράδοση που έχει εδώ και χρόνια να εισάγει νέα χαρακτηριστικά όπως το co-operative campaign play. Στο Red Alert 3, φίλοι και οικογένεια μπορούν πάντα να καλύπτουν τα νώτα σας!”

 

“Πέρασε αρκετός καιρός” είπε ο Chris Corry, Executive Producer του EALA. “Οι φίλοι της σειράς περίμεναν επτά χρόνια για ένα νέο παιχνίδι Red Alert, και εργαζόμαστε σκληρά ώστε να εξασφαλίσουμε ότι άξιζε ο κόπος της υπομονής. Η ομάδα διατηρείται σταθερή στις απαιτήσεις της σειράς ενώ προσθέτει και νέα στοιχεία όπως το co-operatively played story-driven campaign, ένα καταπληκτικό νέο χαρακτηριστικό που θα ταράξει τα δεδομένα που ήδη γνωρίζαμε για το Red Alert, και μονάδες που θα βοηθήσουν να γίνει το Red Alert 3 αυτό που προσδοκούν όλοι οι φίλοι της σειράς. Φέρνοντας τις ναυτικές μάχες στο επίκεντρο του παιχνιδιού, μεταφέρουμε αυτό το γρήγορο, διασκεδαστικό και ρευστό C&C gameplay στις θάλασσες με τρόπο τέτοιο που δεν έχετε ξαναδεί.”

 

Στο Red Alert 3, η απελπισμένη ηγεσία της καταδικασμένης πλέον Σοβιετικής Ένωσης ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με σκοπό να αλλάξει την ιστορία και να επαναφέρει στη δόξα την “Μητέρα” Ρωσία. Η αποστολή για το ταξίδι στο χρόνο παέι στραβά, ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική πορεία όπου κατά την πάροδο του χρόνου η τεχνολογία εξελίχθηκε με άλλο τρόπο, μια νέα υπερδύναμη έχει εμφανιστεί στην παγκόσμια σκηνή και ο Γʼ Παγκόσμιος Πόλεμος γίνεται όλο και πιο έντονος. Η Αυτοκρατορία του Rising Sun έχει πλεόν ανατείλει, κάνοντας τον Γʼ Παγκόσμιο Πόλεμο μια μάχη ανάμεσα σε τρείς πλευρές, τους Σοβιετικούς, τους Σύμμαχους και την Αυτοκρατορία με στρατιές να εξορμούν, πανίσχυρα όπλα και τεχνολογία όπως τα Tesla coils, βαριά οπλισμένους War Blimps, τηλεμεταφερόμενες μοναδες, οπλισμένες αρκούδες, ιδιοφυή δελφίνια και νησιά που μετατρέπονται σε οχυρά.

 

Το Red Alert 3 αναρωτιέται “Και αν?” Και αν κάθε παράξενο ερευνητικό πρόγραμμα και τεχνολογικό πείραμα των τελευταίων 70 ετών έφερε καρπούς? Και αν το Πείραμα της Philadelphia, η θεωρία του ταξιδιού στο χρόνο, η τηλεμεταφορά, η ικανότητα να γίνεσαι αόρατος, η τεχνολογία Tesla και εκατοντάδες άλλες ραδιουργές επιστημονικές έρευνες έχουν καρποφορήσει? Και αν η Σοβιετική Ένωση έχει επιβιώσει και έχει εναπτυχθεί; πως θα μοιάζει μετά από 10 χρόνια? Και αν η Ιαπωνική Αυτοκρατορία δεν είχε πέσει ποτέ και γινόταν αντ' αυτού η τελευταία στρατιωτική υπερδύναμη υψηλής τεχνολογίας; Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φανταστικό και εύθυμο όραμα ενός εναλλάκτικού μέλλοντος που έχει πολλές δυνατότητες.

 

Οι φίλοι του Command & Conquer που επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία του Red Alert 3 πριν από όλους τους άλλους, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη beta1 αγοράζοντας το Command & Conquer™ 3: Kaneʼs Wrath ή το Command & Conquer 3 Limited Collection που θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτή τη χρονιά.

 

Για τους φίλους του Red Alert και του Command & Conquer, η EA διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο online Web cast το οποίο λειτουργεί πίσω από το παιχνίδι μεταφέροντας όλα τα νέα και τα μυστικά της σειράς. Το BattleCastTM Primetime, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρει μια sportscast όψη και αίσθηση για διασκεδαστικούς multiplayer αγώνες, συμπεριλαμβάνοντας και ένα ειδικό σχολιασμό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Command & Conquer, BattleCast Primetime στην επίσιμη ιστοσελίδα του Command & Conquer, http://www.commandandconquer.com/.

 

Αυτό το προϊόν δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα από τις ESRB, PEGI ή USK. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Red Alert 3 ή την σειρά Command & Conquer, επισκευθείτε το http://www.commandandconquer.com.

 

1 Beta program is available for the PC only. An announcement about the Red Alert 3 beta dates will be made this summer.

 

 

{gallery}pc/redalert3:300:160:0{/gallery}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...