Προς το περιεχόμενο

Forthnet ηθελα ας προσεχα

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δοκιμασε εσυ με αλλο ρουτερ.σιγουρεψου οτι εχεις παντοθ φιλτρα ακομακαι στο συναγερμο αμα εχεις οτι δεν ειναι αναποδα κτλ.

Έχω δοκιμάσει να ενώσω το router απευθείας πάνω στη γραμμή, αλλά τίποτα. Δεν έχω φίλτρο, αλλά έχω splitter και το έχω δοκιμάσει και χωρίς το τηλέφωνο επάνω.

Δεν έχω συναγερμό και επίσης δεν μπορώ να δοκιμάσω με άλλο router, γιατί πολύ απλά, 2 φιλαράκια που έχουν adsl έχουν το ίδιο router :mad:.

Για το speedtouch 585 έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά από το να το αγοράσω και να μην δω καμία πρόοδο, προτιμώ να έχω την τσέπη μου πιο φουσκωμένη.

Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ δεν ξεκαθαρίζει ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα, ώστε να κινηθώ κι εγώ πρός την ανάλογη κατεύθυνση.

Είναι θέμα καλωδίωσης του σπιτιού? Είναι θέμα παρεμβολών? Είναι θέμα χαλκού?

Το μόνο που μου είπαν εξαρχής, είναι ότι δεν αντέχει η γραμμή σας 4 (με τα παραπάνω στατιστικά, αν είναι δυνατόν δηλαδή) και να το κατεβάσουμε στα 2!!!

Από 1 δηλαδή, έφτασα στα 24 , για να καταλήξω στα 2 (όπου κι εκεί δεν ξέρω αν τελικά θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα)

Όταν τους είπα ότι αυτό δεν είναι λύση, αλλά συμβιβασμός και μάλιστα εκβιαστικός, τουμπεκί.

Εν τέλει, απόγνωση...

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδη βλεπω πολυ ραδιο αρβυλα για αυτο ας ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα.

"Ξέρετε, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει ο ΟΤΕ...."

Κάπως έτσι μου ακούγεται..:X Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση... Και σκεφτόμουν να βάλω και forthnet... Ποτέ να μη σώσω...

οταν ακους συνακροασεις και βεβεα φτεει ο οτε αφου ο provider δεν εχει καθολου καλωδιο απλα ενα μηχανημα.εκτος αν νομιζεις οτι ο χ provider εβαλε δυο πελατες τον εναν πανω στον αλλον που δεν γινετε.αρα ναι φτεει ο οτε διοτι δικα του ειναι τα καλωδια.

Εγώ παιδιά έχω ΟΤΕ 4 Μbps

Δεν έχω αποσυνδεθεί ποτέ και είμαι 3.5 km από το κέντρο του ΟΤΕ

Η Forthnet λέει: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη.

Σας υπογράφω κανείς δεν έχει κάνει τίποτα εδώ.

Ούτε σε καλώδια, ούτε σε κουτιά.

Ούτε ΟΤΕ, ούτε Forthnet

Θα τους πάρω για να βάλω και θα τους πω να μου εγγυηθούν τι ταχύτητα θα πιάνω.

Αν δεν τα πιάσω θα ζητήσω μια αποζημίωση κάτι χιλιάδες ευρώπουλα (ψυχική οδύνη, εξαπάτηση και πάει λέγοντας). Θα κάνω δικό μου δίκτυο μετά.

Σκέφτομαι να βάλω 24, σε σπίτι 300 μέτρα από το κέντρο.

Εκεί λογικά θα τα πιάνει.

Είναι και κοντά αλλά έχουν κάνει κάτι με τα καλώδια στο κέντρο της πόλης.

Τώρα αν το λειτουργούν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Πάντως, ή θα έχω 24 ή θα τους πάρει ο διάολος.

Μια φορά εγώ κερδισμένος θα βγώ!!!!

LOOOOOOOOOOOOOL

αν το ειπες για αστειο τοτε πολυ καλο.ειναι μεχρι 24 και το μεχρι 24 σημαινει ακομα και 1 mbit.μην περιμενεις να δεις καλωδια.παιζεις με τα καλωδια του οτε.ο provider απλα περναει καποιες οπτικες απο ενα σημειο και βαζει dslam.δεν θα αλλαξει το καλωδιο μεχρι το σπιτι σου.εγω ειχα καλο καλωδιο με οτε και τωρα με forthnet παιζω μια χαρα στα 15.

όταν λένε ιδιόκτητο δίκτυο έχουν μόνο αυτοί ευθύνη

τίποτα δεν τους καλύπτει

αν άλλα λένε και άλλα κάνουν μπορείς να τους για πολλά

αν θυμάστε γι αυτό κόπηκε η διαφήμιση της forthnet με τον παππού

εκτός αυτών κοιτάω τώρα τις χρώσεις του 2play

μέσα σ' όλα έχει και -->με προνομιακές χρεώσεις προς κινητά

για κοιτάξτε και πείτε αν βλέπω καλά

forthnet

ΟΤΕ

είναι ακριβότερες ή μου φαίνεται?

ιδιοκτυτο ειναι μονο το dslam nothing more nothing less

Έχω δοκιμάσει να ενώσω το router απευθείας πάνω στη γραμμή, αλλά τίποτα. Δεν έχω φίλτρο, αλλά έχω splitter και το έχω δοκιμάσει και χωρίς το τηλέφωνο επάνω.

Δεν έχω συναγερμό και επίσης δεν μπορώ να δοκιμάσω με άλλο router, γιατί πολύ απλά, 2 φιλαράκια που έχουν adsl έχουν το ίδιο router :mad:.

Για το speedtouch 585 έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά από το να το αγοράσω και να μην δω καμία πρόοδο, προτιμώ να έχω την τσέπη μου πιο φουσκωμένη.

Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ δεν ξεκαθαρίζει ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα, ώστε να κινηθώ κι εγώ πρός την ανάλογη κατεύθυνση.

Είναι θέμα καλωδίωσης του σπιτιού? Είναι θέμα παρεμβολών? Είναι θέμα χαλκού?

Το μόνο που μου είπαν εξαρχής, είναι ότι δεν αντέχει η γραμμή σας 4 (με τα παραπάνω στατιστικά, αν είναι δυνατόν δηλαδή) και να το κατεβάσουμε στα 2!!!

Από 1 δηλαδή, έφτασα στα 24 , για να καταλήξω στα 2 (όπου κι εκεί δεν ξέρω αν τελικά θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα)

Όταν τους είπα ότι αυτό δεν είναι λύση, αλλά συμβιβασμός και μάλιστα εκβιαστικός, τουμπεκί.

Εν τέλει, απόγνωση...

το τι μπορει να εχει γινει κανεις δεν ξερει.παρε κανα δανεικο ρουτερ απο κανα φιλο για μια ημερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
στην Ευρώπη γιατί γίνετε αυτό και εδώ δεν μπορούμε?

ψυχή εμείς δεν έχουμε?

μόνο μ@λ@κες είμαστε?

ποιο γίνεται στην Ευρώπη? dslam σε κάθε τετράγωνο? ναι αμέ, ΔΕΝ...

Δημοσ.

και τώρα οι ταχύτητές τους ανεβαίνουν (νομίζω ότι διάβασα κάπου ότι πάνε για 50+)

και μεις ούτε 24 δεν μπορούμε (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων)

• Super Moderators
Δημοσ.
Γι αυτό ρε συ ThReSh όταν στην Αγγλία είχαν 24 Mbps

εμείς παλεύαμε ακόμα με τις dial up!!!!

πήγαινε δες γμτ τι γράφει ο τύπος για τις "24αρες" στην Αγγλία και ύστερα άρχισε το κράξιμο...τα ίδια και χειρότερα είναι από εμάς

η "κρατικός" παροχέας μόλις πέρσυ άρχισε να δίνει 24mbit...μόνο οι εναλλακτικοί έδιναν και αυτό ασφαλώς όπως γίνεται και εδώ, ανάλογα με την απόσταση

Δημοσ.

Δε ξέρω τι λετε εσεις αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη forthnet.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα.

Δημοσ.

ενταξει αμα ηταν να εχουν ολοι παραπονα δεν θα ειχε τους περισοτερους πελατες μετα τον οτε βεβεα.οσο για το εξωτερικο ενταξει εχουν καλυτερο service απο εμας.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν "θίγεις" μόνο Forthnet αλλά και όλους τους εναλλακτικούς και τον ΟΤΕ καθώς και όλους τους ISPs του πλανήτη μιας και όλοι λειτουργούν έτσι με adsl2+

Δημοσ.

αφού μας δουλεύουν ως επί το πλείστον, γιατί να μη τους θίξω?

[offtopic] ξέρετε γιατί δεν δουλεύει ο τόνος όταν γράφω στο forum? 1η φορά το κάνει

έχω τόνους, γιατί τα διόρθωσα με τον ορθογραφικό έλεγχο[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...