Προς το περιεχόμενο

2 hell wt emos-Tektonik rulez!

frenzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν τα Χριστούγεννα είχα πάει στη Γαλλία όπου συζητούσα με τους κουνιάδους μου για emos κλπ. Αυτοί δεν έχουν emos. Έχουν όμως μια άλλη ράτσα πολύ πιο ενδιαφέρουσα: τους tektonik! Όποτε βλέπω το χορό αυτό πεθαίνω στα γέλια.

Ιδού ένα δείγμα:

Δημοσ.

XA που να δεις και jumpstyle.

παρε ενα τυχαιο βιντεακι του ειδους

http://www.youtube.com/watch?v=tyAvaLsLFl8&feature=related

και απλα να πω οτι και τεκτονικ και τζαμπσταιλ ειναι καραγκιοζιλικια τεραστιου βαθμου και η μουσικη που τα συνοδευει ακομα χειροτερη. Ειναι κριμα να γινονται δημοφηλης τετοιες βλακειες.

Δημοσ.

ε καλλα ενοειται. αφου πεταξες gueta gia techno(σαν να λεμε την βανδη ρεμπετικο), πεταξε και ο τουφας το αλλο για house, ιδια σχεση εχουν.

Δημοσ.

ναι αλλα ειπες οτι υπαρχουν ωραια κοματια ΤΕΚΝΟ, εγω φταιο?? Ετσι οπως τα μπερδευουν στην ελλαδα πολλοι θεωρουνε και τον scooter αξιοπρεπες τεκνο ξερω γο!Τι σχεση εχει ενας jeff mils, enas dave clark me david guetta?

Δημοσ.

m6 music hits τα πεζει συνεχεια τα 2 κλιπ που λες στο λινκ. Τα εχω δει εδω και καιρο αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει ολοκληρο κινημα. Επισης αλλο ενα εχω πετυχει του dallback. Anyway εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει, ουτε το ειδος μουσικης ουτε ο χορος, παρομοιες κινησεις (κυριος με τα χερια) κανουνε οι γκομενες που βαζουν τα μαγαζια και χορευουν σε τρανσαδικα, μπητατα, αλλα να το βλεπω απο αντρες μονο gay dance μου μοιαζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...