Προς το περιεχόμενο

2 hell wt emos-Tektonik rulez!

frenzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι αλλα ειπες οτι υπαρχουν ωραια κοματια ΤΕΚΝΟ, εγω φταιο??

απλα, επειδη οι απο πανω ελεγαν για "τεκνο" το συνεχισα ετσι...

Ετσι οπως τα μπερδευουν στην ελλαδα πολλοι θεωρουνε και τον scooter αξιοπρεπες τεκνο ξερω γο!

και το crazy frog:p

Δημοσ.

μιλώντας για τέκνο

όντως τα με τα είδη τα έχουν κάνει πουτ@ν@.

υ.γ:μου θυμίζετε λίγο τα tags για βίντεο απο youtube?

Δημοσ.
απλα, επειδη οι απο πανω ελεγαν για "τεκνο" το συνεχισα ετσι...

και το crazy frog:p

ok οπως το εγραψες φανηκε σαν να δινεις το λινκ για να προτεινεις τεκνο κοματι και προτεινες guetta. Παρεπιμπτοντος δεν εχω καν δει το βιντεο διοτι θελει να εισαι γραμενος και πανω απο 18! Απλα ειπε ο τουφας οτι ηταν guetta.

Xa η πλακα ειναι οτι οταν εγrαφα ηθελα να δωσο το crazy frog για παραδειγμα και το αλλαξα σε scooter.

Δημοσ.

lol ενηλικος ειμαι, γραμενος youtube δεν ειμαι. Τα εχω δει τα βιντεακια του guetta ετσι και αλλοιος στην δορυφορικη, λες αυτο που χορευουν και ακουμπιονται μεταδιδοντας τις κινησεις?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γιατι το jumpstyle το hardstyle και το techtonik να ειναι καραγκιοζιλικια??

το τσιφτετελι σε αυτουσ κσερεισ πωσ θα φενετε??η το χασαποσερβικο??καραγκιοζιλικια!!!εμενα πρωσοπικα μαρεσουν αυτοι του ειδουσ χωροι..και ειναι και πολυ δυσκολο το να χορεψεισ κατι τετοιο..οσο απλο και αν φενετε!!! σκεψου εξω γινονται ολοκληρεσ διοργανωσεισ γι αυτουσ τουσ χωρουσ και festivals!!καποτε θα ρθει και στην ελλαδα και θα βγαινεισ και θα βλεπεισ ολον τον κοσμο να χορευει τετοια...

Δημοσ.

Το να μη βάζει κάποιος τελικό σιγμα (w σε πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά=ς) είναι κι αυτό, όπως και οι τεκτονικζ, παράλληλη μόδα των ήμο και των γκρηκλις-των οποίων η τελευταία τάση τους θέλει να χρησιμοποιούν αντί για s μόνο το c;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...