DrChaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Τελικά δεν εχω τιποτα στο κεφάλι! (?) Σημερα το απόγευμα είχα πάει στο νευρολόγο. Με το που βλέπει τις φωτογραφιες αμεσως μου λέει : τι καθονται και διηγουνται οι ασχετοι! Και οτι δεν έχω τίποτα και λέει οτι ειναι ψεγαδια αυτα που λέει ο ραδιολογος και οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε και δεν εχει να κανει με καμια παθηση και οτι δεν εχω κανενα πρόβλημα απολύτως!! Μου έδωσε συνταγή για ακομα μια μαγνητική λιγο πιο ψηλα απο τη μέση επειδη παραπονιέμαι και για το χέρι, δεν θα μου βρούνε τίποτα αλλά ας το κάνω να ειμαστε σιγουροι είπε. Επίσης τραβηξε μια γραμμή στο συμπέρασμα της μαγνητικής εγραψε οτι δεν ειναι τίποτα και το υπέγραψε και έβαλε και την σφραγίδα της. Γιατι μου λέει οτιδηποτε και να συμβει, με αυτο θα νομιζουν οτι έχω σκλήρηνση!! ουφ! Καλη Ανάσταση Φιλε Δημητρη απο περιεργεια ποιος γνωματευσε σκληρυνση κατα πλακας στην μαγνητικη σου?Ο ακτινολογος?
DIMITRISG Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 δεν ειχα γνωμάτευση απο κανεναν γιατι περίμενα οπως ειχα πει το ραντεβού με τον νευρολόγο. Αλλά ο ακτινολογος με αυτο που έγγραψε οτι βρήκε ειναι σαν να έχω 95% σκλήρηνση. Και μου είπε οτι πρέπει να πάω σε νευρολόγο για να το δει. Ο νευρολογος διεγραψε το συμπερασμα του ραδιολόγου και εγραψε οτι δεν υπαρχει τίποτα ενδεικτικό. Και μου είπε μαλιστα οτι δεν πρέπει να γραφουν τέτοια γιατι εκτος οτι αγχωνουν τον κόσμο, είναι και γραμμένο , δηλαδή δεν είναι οτι εχω τις φωτογραφίες τις μαγνητικής και ο ραδιολόγος απλως μου είπε να πάω σε νευρολόγο , αλλά μου έσδωσε την διαγνωση της μαγνητικής με αυτό που βρήκε (στα γαλλικά το γράφει substance blanche)
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 substance blanche εσύ, vrais connard αυτός. Ισοπαλία
DIMITRISG Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πάντως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις αν έχεις πραγματικούς φίλους, το λέω για κάποιους του κύκλου μου.
TonyMontana Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 δημήτρη με τον ραδιολόγο μίλησες πάλι να του πεις που στηρίζει τα συμπερασμάτα του?
DIMITRISG Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 θα πάρω και δευτερη γνωμη να δω τι γινεται. Στον ραδιολόγο θα ξαναγυρίσω να κάνω και άλλη μια μαγνητική που μου είπε ο νευρολόγος για να είμαστε σίγουροι, στην πλάτη πιο ψηλά απο την προηγούμενη φορά Μ εχουν τρελάνει, δεν με περναγανε απο ολική σάρωση να τελειώνει η ιστορία; Εχω δώσει και την διάγνωση και το cd σε μια φίλη που συνεργάζεται με γιατρους και θα την δειξει σε γνωστους της. Αλλά ο νευρολόγος ουτε καν αμφεβαλε ουτε που χλώμιασε καθόλου. Κατευθείαν με το που είδε τις εικόνες σε 5 δευτερόλεπτα μου λέει: «οτι θέλει λέιε ο καθένας» Βέβαια εβαλε το cd στον υπολογιστή και είδε τις εικόνες μία μία. Καμια αμφιβολία, ουτε να κάνω καποια συμπληρωματική εξέταση για ΣΚΠ Ο ραδιολόγος έγραφε , να γίνει πάλι έλεγχος σε 6 μήνες. Το ρώτάω αυτό στον νευρολόγο, σκέφτεται λίγο και μου λέει : «αν θέλεις καντο για να αισθανεσαι σιγουριά αλλα δεν θα δειξει κάτι».!
DrChaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 δεν ειχα γνωμάτευση απο κανεναν γιατι περίμενα οπως ειχα πει το ραντεβού με τον νευρολόγο. Αλλά ο ακτινολογος με αυτο που έγγραψε οτι βρήκε ειναι σαν να έχω 95% σκλήρηνση. Και μου είπε οτι πρέπει να πάω σε νευρολόγο για να το δει. Ο νευρολογος διεγραψε το συμπερασμα του ραδιολόγου και εγραψε οτι δεν υπαρχει τίποτα ενδεικτικό. Και μου είπε μαλιστα οτι δεν πρέπει να γραφουν τέτοια γιατι εκτος οτι αγχωνουν τον κόσμο, είναι και γραμμένο , δηλαδή δεν είναι οτι εχω τις φωτογραφίες τις μαγνητικής και ο ραδιολόγος απλως μου είπε να πάω σε νευρολόγο , αλλά μου έσδωσε την διαγνωση της μαγνητικής με αυτό που βρήκε (στα γαλλικά το γράφει substance blanche) Substance blanche δεν ειναι καποιο ευρημα , ειναι η λευκη ουσια στου εγκεφαλου, οπως υπαρχει και η φαια ουσια.Στη λευκη ουσια βρισκονται οι χαρακτηριστικες βλαβες (πλακες) της σκληρυνσης κατα πλακας (η πολλαπλης σκληρυνσης που ειναι η σωστη ονομασια) Ο Ακτινολογος προφανως ειδε καποιο αρτιφακτ σαν πλακα και αγχωσε και εσενα αλλα ακομα και εμενα που δεν σε ξερω αλλα οπως ειδα τα ποστ σου να εξελισονται στεναχωρηθηκα χτες το βραδυ Αν θες δες αλλον ενα νευρολογο μιας και ο απαραδεκτος ακτινολογος φροντισε να σου φορτωσει το μικροβιο της αμφιβολιας! Παντως να ξερεις οτι σε αυτες τισ περιπτωσεις μετραει η γνωμη του νευρολογου και μπορεις να κοιμασαι ησυχος....καλες γιορτες!!!
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 την πατησα κι εγω μουδιασμα στον ωμο και πονος μεχρι πισω την ωμοπλατη απο οτι καταλαβα το επαθα απο το ποντικι εδω και λιγο καιρο μετεφερα το πισι στο σαλονι και το ποντικι ηταν χαμηλα σε ενα τραπεζακι οποτε το χερι εμενε τεντωμενο για ωρες ενας γνωστος μου γιατρος με στελνει για ηλεκτρομυογραφημα στο ικα που ειχα παει για παραπεμτικο ηταν ενας γιατρος και αυτος καν δε σηκωσε το βλεμα να με δει και λεει κανε αμα θες εξεταση αλλα μη περιμενεις να γινει και καινουριο τωρα πια
Freakster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Λοοολ ρε adi, ατάκα πέταξε ο ντοκτορ. Με μερικές θεραπείες σε ένα φυσιοθεραπευτή θα το ξεχάσεις το πρόβλημα Με ελάχιστο search, ρίξτε μια ματιά http://www.asd.co.uk/guides/how_to_posters.htm, μην αμελείτε τη σωστή στάση, ούτε τα διαλλείματα απο το πισι.
jason_rethymno Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 δεν σου εδωσαν φαρμακα; και εγω τωρα εχω καποιο αγχος, αλλα ειχα και παλια και δεν ειχα τετοιο προβλημα. Το μουδιασμα ειναι αρκετα εντονο και κραταει ωρα, το νοιωθω οταν κανω το κεφαλι προς τα πισω... Αυτη είναι η καλύτερη θεραπεία
leftermann Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Λοοολ ρε adi, ατάκα πέταξε ο ντοκτορ. Με μερικές θεραπείες σε ένα φυσιοθεραπευτή θα το ξεχάσεις το πρόβλημα Με ελάχιστο search, ρίξτε μια ματιά http://www.asd.co.uk/guides/how_to_posters.htm, μην αμελείτε τη σωστή στάση, ούτε τα διαλλείματα απο το πισι. άλματα προόδου, εύγε συνάδελφε, είμαι περήφανος για σένα Συνέχισε έτσι. Οι γιατροί του ικα είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Τελεία. Αυτό τα λέει όλα. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτά σε γιατρό του ικα να με εξετάσει.
Freakster Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Lol lefterman, έχω σκανάρει και καρτούλες και τις μοιράζω με π.μ. http://www.makeuseof.com/tag/save-your-neck-with-workrave/ Save Your Neck & Back With Workrave Aug. 15th, 2008 | by Saikat Basu | 24 Views This is truly a good piece of software if you are concerned about the gamut of occupational diseases that abound in all who use the computer. From spondylitis to carpal tunnel syndrome, chronic occupational ailments are the bane of those who sit staring at electronic screens. Workrave is a handy free software application that can be used to prevent those intentional bad habits. The program alerts the user at certain intervals to take momentary pauses, rest breaks and restricts the user to a daily computer usage limit. The importance of curing or preventing Repetitive Stress Injury (RSI) cannot be over stressed (pun unintended). Whether it is our aching eyes or our aching limbs, this software can help us take those much needed breaks in between the keystrokes. Workrave goes beyond just being a simple timer logging your time spent on the computer. To start off, Workrave has three timers for three durations of rest. Also, Workrave logs the actual time you spend on the computer. The software does not record the actual pauses you take in the midst of your work. As the little screenshot shows, the three timers are - The micro-break timer The default prompt setting is for every three minutes and the break lasts for 30 seconds. A pop-up prompts the user to simply pause typing and look away from the screen. Just for fun, try clicking on the pop-up and it pops away from you, enforcing you to go for the break. The rest break timer This prompt is for a slightly longer period and you maybe can use this time to sneak in a cup of coffee or go and chat with your crush in the next cubicle. But here is a little fun part. Stay in your seat and you could opt to do some exercises with an animated character. ʽMiss Workraveʼ would love to take you through some simple exercise routines. The onscreen display and the lilʼ dudette will help you with some routines for the wrist, neck and eyes. You might end up being labeled the office nut but these exercises will surely help if you are working assiduously on the computer throughout the day (and night). The daily limit timer This timer monitors the complete amount of time you spend on the computer. The default time is 4 hours. At the end of this time, the software prompts you with a message. You can ignore this and continue working and in a few moments the prompt comes again. The reminders are just a gentle way to say - “hey, thereʼs a life beyond this digital box you know!” Getting into the skin… The timers and the breaks are completely configurable. This is really handy because the default break times given for the three functions seem relatively short. For the three breaks, the user can set : The time between breaks The break duration The length of the postpone time The number of prompts you want the application to give you. When the break time is prompted, you can hit the ʽSkipʼ or the ʽPostponeʼ function (I have a sneaking hunch most of us will do just that!). The timer can also be set in a ʼsuspendʼ mode when the computer is inactive. If you feel that you prefer to hit the gym rather than do the calisthenics in the cubicle, you can also choose to ignore the exercises altogether or just do a pre-determined number of them through the configurable settings. Another really useful setting is the option to set the software to a ʽblock modeʼ. Using this you have a choice to let the software automatically block any keyboard input when break time hits or to block both the keyboard and blank out the screen. Itʼs rather like taking a break with a gun on your forehead. Of course, you can just as easily switch it off by using the ʽNo Blockʼ option. A usage statistic screen comes in handy for the history buffs. The software logs all data related to breaks taken, daily computer usage, prompts given and even the distance traveled by the mouse. Talk about details! RSI is a reality. Go for the download. At about 6.9MB and free of charge, itʼs certainly more worthwhile than a visit to the doctor. Workrave is open source software and is available for GNU/Linux and Microsoft Windows. Do you have any other pieces of software for helping you to take breaks from the computer or for helping you to manage your time in front of the computer? Let us know in the comments? By) Saikat is a techno-adventurer in a writerʼs garb. When he is not scouring the net for tech news, you can catch him on his personal blog ruminating about the positives in our world.
leftermann Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Σβήσε γρήγορα το ποστ σου. Αν το προγραμματάκι αυτό το χρησιμοποιήσουν όλοι, σε βλέπω τα πρωινά να πουλάς κουλούρια στην ομόνοια αναζητώντας επιπλέον εισόδημα . Πάαααααρα πολύ καλό, πλάκα πλάκα. Θα μπορούσε να προλάβει μεγάλο ποσοστό των συνδρόμων στάσης - υπέρχρησης. Τα συγχαρητήριά μου και πάλι, κύριε συνάδελφε...
iouliatz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Παιδια καλησπερα!!! Εδω και 8 μηνες περιπου εχω ενα μουδιασμα στον αριστερο ωμο.. Στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα ενα πρωι ξυπνησα και ειχα μουδιασμα και στο αριστερο μερος του κεφαλιου... Τωρα οσο παει και ειναι πιο δυνατο το μουδιασμα... ειδικα στον ωμο... Στο κεφαλι με πιανει που και που... Η αληθεια ειναι οτι δουλευω σε γραφειο και ειμαι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη... Σε τι γιατρο να παω;;;;
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μια απτα ιδια και εδω φιλε.... και γω τοχα παθει σε περιοδο ανχους. Χαλαρωσε μη σκεφτεσαι ουτε γιατρους ουτε νοσοκομεια ουτε οτι πεθαινεις και θα δεις οτι θα περασει. Κανε ζεστα ντους,ριχνε ζεστο νερο πισω στον αυχενα,χαλαρωνει πολυ τα νευρα... και αν θες για πιο γενικη χαλαρωση, τιγκαρε τη μπανιερα ζεστο νερο,βαλέ chill out μουσικη και ξαπλωσε εκει μεσα για κανα τεταρτο. Αλλα ακομα και απο κακη σταση σε πισι και τετοια ναναι,παλι κανει καλο το ζεστο νερο γιατι χαλαρωνει τους μυς που εχουν σφιξει και δημιουργουν αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.