Προς το περιεχόμενο

the Eye of Judgment


X_MEN_SAGIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το ξερω αλλα αμα σκεφτεις οτι η καμερα μονο κανει ενα 40αρι τοτε λογικο ειναι! (αν τη βρεις κιολας)

Κατι τελευταιο να σε ρωτησω, το πακετο περιλαμβανει το προγραμμα eye create που δινει η sony αν αγορασεις την καμερα μονη της; Γιατι φαινεται αρκετα ενδιαφερον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

τα αξίζει τα λεφτα του το πακέτο.το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα για έξτρα κάρτες παιχνιδιού.1 μαγαζί όλο κι όλο έχω δει να πουλάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Και το θέμα είναι ότι οι κάρτες στην Ελλάδα πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές. Άκου 15 ευρώ για ένα b00stεράκι τη στιγμή που η αξία τους σε ξένα μαγαζιά δεν ξεπερνά τα....5. Από την μύγα ξύγκι τα λαμόγια.

 

Το eye create το κατεβάζεις δωρεάν από το psn. Τα λοιπά προγραμματάκια για την κάμερα τα αγοράζεις (2.99ευρώ/έκαστο αν θυμάμαι καλά. Μεγάλο πρόβλημα η αγορά κάμερας. Έχω παραγγείλει μια από το play.com εδώ και 2,5 μήνες και ακόμα είμαι στο "awaiting new stock"....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ta booterakia stin ellada ehoun 4 euro.

sorry gia ta greeklish ala grafo apo PS3 :-)

 

Κοίτα, ενάμιση μήνα πριν που ψαχνόμουν για το game μου είχαν πει για ένα κατάστημα που φέρνει boosters. Και το οποίο όταν είδα στην online εκδοχή του είδα τιμή 14.99/booster. Ε και λέω μακριά και αγαπημένοι....Σπάστηκα και με το play.com που δεν στέλνει boosters στην Ελλάδα και δεν ξανασχολήθηκα με το game :P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...