lamoyo13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Καλισπέρα παιδιά!!!Είμαι σχετικά αρχάριος σε σχέση με υπολογιστές και για αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας.Αγόρασα ένα λάπτοπ πριν 1 εβδομάδα και μετά απο μία διακοπή ρεύματος ο σκληρός C έδειχνε πως είχα 20 gb επιπλέον και ο D ενώ δεν έχει κατι μέσα δείχνει ότι έχω 200 mb ξέρεται τι μπορεί να συμβαίνει και πως να το διορθόσω.Και κάτι ακόμα πρεπει να ανυσιχώ για τον σκληρό;)
lamoyo13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλισπέρα παιδιά!!!Είμαι σχετικά αρχάριος σε σχέση με υπολογιστές και για αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας.Αγόρασα ένα λάπτοπ πριν 1 εβδομάδα και μετά απο μία διακοπή ρεύματος ο σκληρός C έδειχνε πως είχα 20 gb επιπλέον και ο D ενώ δεν έχει κατι μέσα δείχνει ότι έχω 200 mb ξέρεται τι μπορεί να συμβαίνει και πως να το διορθόσω.Και κάτι ακόμα πρεπει να ανυσιχώ για τον σκληρό;) Tο λειτουργικό που χρεισιμοποιώ είναι windows vista.
kx5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Η διακοπή ρεύματος πως επηρέασε το φορητό σου? Αν δεν έχει ρεύμα δουλεύει η μπαταρία. Τώρα δε καταλαβαίνω τι έχει συμβεί στο σκληρό σου . Εξήγησε το καλύτερα.
lamoyo13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Η διακοπή ρεύματος πως επηρέασε το φορητό σου? Αν δεν έχει ρεύμα δουλεύει η μπαταρία.Τώρα δε καταλαβαίνω τι έχει συμβεί στο σκληρό σου . Εξήγησε το καλύτερα. Ο υπολογιστής δουλεύει αριστα δεν εχω παρατητιριση κάτι.Το μόνο περίεργο είναι ο ανεξηγητος δεσμευμένος χώρος στον σκληρό.δλδ ενώ εχω αποθηκευμενα μόνο 15 gb μοθ δείχνει 32gb(στον C),και στον D ενώ δεν έχω τπτ μέσα μου δείχνει 300mb.Και αυτό μου φένεται περιέργο γτ στον σταθερό με xp 5 χρόνια δεν έχω δεί ποτέ κάτι τετοιό με αμέτριτες διακοπές.Οταν έγινε η διακοπή το laptop ήταν στο ρεύμα χωρις την μπαταρία προς ανοησία μου
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Το μόνο περίεργο είναι ο ανεξηγητος δεσμευμένος χώρος στον σκληρό. Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιο πρόγραμμα,π.χ torrent client.
lamoyo13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιο πρόγραμμα,π.χ torrent client. Tα μόνα προγράματα που έχω προλάβει να περάσω είναι το anti virus το οποίο το υποψιάζομαι γτ έχω ακούση κάτι άρα θα μήνω με την απορία.Είναι πολλή ανεξηγητο δεν έχω ξαναδει κατι παραμιο.Αν γνωρίζει κανείς ακουω λύσεις ευχαριστο!!
sintalkas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε τα Vista σου τρώνε πολύ χώρο,όταν μάλιστα εχεί τελειώσει ο πρώτος σκληρός αρχίζουν να σου τρώνε χώρο και στον 2ο σκλήρο.Απλά πήγαινε στις επίλογες για να φάνερωσεις τους κρυφούς σου φακέλους και δες ποια αρχεία του λειτουργικού σου είναι κρυμένα στον 2ο σκλήρο,αλλίως κάνε φορμάτ να βρεις την υγεία σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.