Προς το περιεχόμενο

Samsung 244T και υποστήριξη HDCP


Phed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώ εδώ και ένα χρονικό διάστημα να καταλάβω αν η samsung 244t (δηλαδή η εδώ και ένα, ενάμιση χρόνο οθόνη μου) υποστηρίζει HDCP αλλά μάταια, και ο λόγος είναι ότι παντού υπάρχουν ειδήμονες που είτε ξέρουν σίγουρα ότι έχει είτε ξέρουν σίγουρα ότι δεν έχει. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να προσπαθήσω στην επίσημη αντιπροσωπεία η οποία φυσικά δεν είχε ιδέα και όταν τους είπα ότι το αμερικάνικο site τους υποστήριζε ότι είχε HDCP να μου πουν ότι θα στείλουν email για να επιβεβαιώσουν αν και στην ευρώπη εμείς οι "ψωριάρηδες" αξίζουμε να έχουμε HDCP...

Η απάντηση ήρθε μετά από μερικές μέρες "αρνητική" (δηλαδή τους είπαν ότι κάποιες έχουν, και άλλες δεν έχουν όμως επειδή το ζόρισα λίγο μου είπαν ότι τελικά δεν έχει για να αποφύγουν τις ευθύνες). Αφού λοιπόν μου είπαν ότι το HDCP είναι software που τρέχει μέσα στην οθόνη και ενδεχομένως με ένα firmware update θα μπορούσαν να γίνουν όλα εντάξει, δεν ήξεραν αν γίνεται πως γίνεται και αν υπάρχει firmware που να μπορεί να το διορθώσει.

Αυτά τα γράφω για να δείξω την ανευθυνότητα της επίσημης αντιπροσωπείας αλλά και γιατί πιστεύω πως οποίος έχει δώσει λεφτά να πάρει αυτή την οθόνη πιθανώς να θέλει να δει και ένα ρημάδι Blu Ray αλλά δεν ξέρει τι γίνεται, γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν στο νετ είναι μπερδεμένες και δεν δίνουν σαφές συμπέρασμα για το αν παίζει η όχι.

Η οθόνη SAMSUNG 244T ΕΧΕΙ HDCP δοκιμασμένη με BLU RAY και χωρίς κανένα software που να σπάει το HDCP περνάει όλα τα τεστ για HDCP.

Αφήνω ένα μικρο ενδεχόμενο ότι μπορεί κάποια μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα να μην έχουν υποστήριξη HDCP (πάντα κατά την επίσημη αντιπροσωπεία).

Αυτά για την ενημέρωση όσων έχουν ή θέλουν να πάρουν αυτό το μοντέλο γιατί κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά στις 24'' πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...