Προς το περιεχόμενο

Πιο γρηγορα βιστα


ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη υπαρχουν πολλοι συναδελφοι εδω στο φορουμ, που εχουν windows vista, και που θα ηθελαν να τα κανουν να τρεχουν γρηγοροτερα, μηπως θα ηταν δυνατον για καποιο υπευθυνο, να βαλει σαν υπομνημα το ποστ "πως να κανετε τα vista γρηγοροτερα",, για να μην ψαχνομε με τις ωρες να βρουμε που πηγε το σχετικο λινκ. Πριν καμποσο καιρο αυτο υπηρχε στα υπομνηματα, αλλα κατοπιν εξαφανηστηκε μυστηριωδως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως αυτο ειναι. Αλλα αν και τωρα ειναι οκ,, σε λιγο αν τα ξαναχρειαστουμε τρεχα γυρεβε,, εφοσον δεν γινεται να τα αποθηκευσομε στα αγαπημενα. Α) Πως γινεται να διαφυλλαξομε αυτη την σελιδα (πολυ χρησιμη το οντι) και Β) αν αυτο δεν γινεται, γιατι δεν τα βαζει καποιος υπευθυνος στο υπομνημα, κατω απο αυτα των windows xp για να μην ψαχνομε στο μελλον???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να βρεις μερικες χρησιμες πληροφοριες εδώ http://www.freegr.gr/forum/viewtopic.php?t=2727 και εδώ http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=215 που βοηθησαν αρκετά οι φίλοι μου. Μαζί με τον οδηγό παραπάνω θα έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα αν και διαρκώς θα υπάρχουν πολλές νέες συμβουλές..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν σας βοηθά αυτό,αλλά εγώ κατέβασα κάτι από εδώ:

http://www.softsland.com/tweak.html

Συγκεκριμένα κατέβασα το "speeditup extreme" και είδα αποτέλεσμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...