Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο DVD-ROM/RW


IMMORTALFRANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα. Μόλις μου τα έφτυσε ένα dvd-rom της asus που είχα, το 616a σε ide σύνδεση. Το συγκεκριμένο το κρατούσα μόνο και μόνο για να βλέπω ταινίες, αφού είχε την τεχνολογία quietrack και ήταν πάααρα πολύ ήσυχο κατά την αναπαραγωγή. Τώρα λοιπόν είμαι στο ψάξιμο του αντικαταστάτη του. Θέλω λοιπόν από εσάς να μου προτείνετε κάποιο dvd-rom ή dvd-rw που έχετε δοκιμάσει και είναι επίσης αθόρυβο (κατά την αναπαραγωγή). Θα προτιμούσα βέβαια sata, αλλά η οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή!!!

:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που θα πω το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν το χω τεστάρει.

Υπάρχουν προγράμματα (σίγουρα κάποιο που πάει πακέτο με το Nero) μέσω των οποίων θέτεις τη μέγιστη επιτρεπτή ταχύτητα των CD/DVD drives. Δηλαδή 1x, 2x κλπ. Υποτίθεται πως ο σκοπός του είναι ακριβώς αυτός που αναφέρεις, το βάζεις στο 1x και βλέπεις την ταινία από το DVD χωρίς να σου παίρνει τ' αυτιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό ισχύει. Το Nero έχει το DriveSpeed που κάνει ακριβώς αυτό. Όμως δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί.

Πάντως το δικό μου drive (Pioneer DVR-212 SATA) είναι αρκετά αθόρυβο στην αναπαραγωγή ταινιών DVD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό το DriveSpeed, αλλά μερικοί οδηγοί δεν υποστηρίζουν με τον ίδιο τρόπο τις απαιτούμενες MMC εντολές. Έτσι κι αλλιώς, τα προτεινόμενα drafts δεν έχουν υιοθετηθεί ως ANSI ή IEEE standards. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ και συγκεκριμένα, αυτό το PDF...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...