zaqxsw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ HEADER IEEE 1394A ΓΙΑ ΕΜΠΡΟΣ 1= TPA+ 2= TPA- 3= GND 4= GND 5= TPB+ 6= TPB- 7= POWER 12V 8= POWER 12V 9= ΝΟ PIN 10= GND KAI TO KOYTI TA ΕΞΕΙΣ: TPB+ TPB- VG SHIELD VP TPA+ TPA- ΤΑ VG, SHIELD, VP ΠOY MΠAINOYN? ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 3? KAI ΓΙΑ ΤΟ F AUDIO Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ: 1= MIC 2= GND 3= MIC POWER 4= NC 5= LINE OUT R 6= NC 7= NC 8= NO PIN 9= LINE OUT L 10= NC KAI TO KOYTI TA ΕΞΕΙΣ: MIC IN GROUND MIC POWER L-OUT R-OUT L-RET R-RET ΤΑ L-RET, R-RET ΠOY MΠAINOYN? ΓΙΑ ΤΗΝ F USB Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ: 1= POWER 5V 2= POWER 5V 3= USB DX- 4= USB DY- 5= USB DX+ 6= USB DY+ 7= GND 8= GND 9= NO PIN 10= NC TO ΚΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ FIXARISMENO 4ΠΛ0 HEADER ME (VCC, USB1-, USB1+,GND) X2 FORES KAI ENA EXTRA GND X2 FORES TO EXTRA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Πάμε από την αρχή: Firewire: Το VP είναι Power, το VG γείωση...γείωσε και το shield να πάει στο δ**** Ήχος: Άσε τα RET ασύνδετα...αν η μητρική είχε, θα ενημερωνόταν να μην δίνει ήχο στις πίσω εξόδους όταν οι μπροστά είναι συνδεδεμένες USB: Μπα, αν έχεις το Vcc, D-,D+,GND συνδεδεμένο, είσαι OK...
zaqxsw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΤΟ FIREWIRE TO POWER KAI TO GND-SHIELD ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ POWER ΚΑΙ GND?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.