Lomar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Χαίρεται, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το παραπάνω πρόγραμμα σε ολοκληρωμένη (μη Beta δλδ) έκδοσή; αν ναι ποιές οι εντυπώσεις σας απο την ακρίβεια του; εγώ στη demo έκδοση δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος... αν έχει κανείς υπόψη του κάποιο άλλο πρόγραμμα παραγωγής κειμένου απο scanάρισμα ή απευθείας απο ανάλυση φωτογραφίας θα βοηθήσει πολύ. thnks n adnvc!
thanocaster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ένα μόνο κάνει τη δουλειά: ABBYY Professional.
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Το Readiris το είχα χρησιμοποιήσει παλιά, και δε μου είχε αφήσει και τόσο καλές εντυπώσεις. Θυμάμαι ότι απαιτούσε εκπαίδευση, για να "μάθει" τους ελληνικούς χαρακτήρες. Βέβαια τη δουλειά του την έκανε. Για τη νέα έκδοση δεν ξέρω. Το ABBYY Finereader είναι η κορυφαία επιλογή. Επίσης καλό είναι και το Nuance Omnipage.
Lomar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα δω αν βρώ κανένα demo, αλλιώς... θείος :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.