Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα pc έχω το AVG 8 το free.Απο το πρωΐ αρνείται πεισματικά να κάνει update.Τι έγινε κατέρρευσαν οι servers?Εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα?

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια, πως γινετε ενω εχω nod32 νσ κολαω trojan ?

δεν ειναι αρκετο η δεν ειναι καλο ?

Δημοσ.
Σε ένα pc έχω το AVG 8 το free.Απο το πρωΐ αρνείται πεισματικά να κάνει update.Τι έγινε κατέρρευσαν οι servers?Εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα?

Εμένα έκανε το απόγευμα.

Δημοσ.

1. NOD32 for Windows 36,93%

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που τα 3 επόμενα antivirus έχουν συνολικά όσο το NOD32 από μόνο του.

Δημοσ.
  1. NOD32 for Windows 36,93%

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που τα 3 επόμενα antivirus έχουν συνολικά όσο το NOD32 από μόνο του.

Ναί είναι προφανής ο λόγος.Θα δείς στο μέλλον όταν όλο καί περισσότεροι χρήστες αρχίζουν να βγάζουν από το σύστημά τους την έκδοση 2.χ.χ καί τα ποσοστά πού λες θα αρχίζουν να πέφτουν δραματικά.Καί σού το λέεει ένας φανατικός υποστηρικτής eset όπως βλέπεις καί από το avatar μου.Γιατί καί πατατιές έχει κάνει τελευταία με την περίπτωση τού Photoshop καί τα licenses γιά τη νέα έκδοση (μιλάμε γιά σπασμένο πρόγραμμα) δεν κάθονται καλά.Ναί αν καί κάνουν καλή δουλειά οι άνθρωποι εκεί εγώ νομίζω ότι είναι υπερεκτημημένο το πρόγραμμα καί ότι το kaspersky είναι λίγο πιό μπροστά σε αξία αν καί αυτό δεν καταγράφεται στη δημοσκόπηση.

Εσύ πιστεύεις ότι αν υποθέσουμε ότι όλοι οι χρήστες χρησιμοποιούσαν νόμιμο λογισμικό τότε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα ήταν τα ίδια? Γιατί τότε θα ήταν ακριβής η ψηφοφορία αφού τα antivirus θα τα είχαν όλοι αγοράσει.

Δημοσ.

Παιδια ειμαι τεχνικος Η/Υ και εχς βαρεθει να καθαριζω pc απο ιους. Δοκιμαζοντας σχεδον τα παντα πρεπει να δωσω την ψηφο μου στο Kaspersky Internet Security. Ειδικα η καινουρια εκδοση 2009 ειναι και ελαφρυτερη και πολυ πιο γρηγορη στο σκαναρισμα. Το μονο παρατραγουδο ειναι τα trojan που δεν τα πιανει ολα (αλλα απο την αλλη ΚΑΝΕΝΑ δεν τα πιανει και πολυ καλυτερα). Γι΄αυτα χρησιμοποιω το Spyware Doctor και ολα ειναι Super

Δημοσ.

το windows Defender ειναι αντιSpyware των windows ?

ειναι καλο ?

μπορω να το εμπιστευωμαι ?

Δημοσ.

Χλωμό, εμένα δεν μου έχει "πιάσει" ποτέ τίποτα, εδώ και χρόνια. Ακόμα και όταν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.

Δημοσ.

γεια σας παιδες! μηπως θα μπορουσε καποιος να μου στελει σε πμ αν του ειναι ευκολο απο που μπορω να βρω free το nod32? ή μηπως δεν μπορω κ μονο αν το αγορασεις το εχεις? ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

AVG free.

Κι όποιον παρει ο χάρος... :lol:

(εφόσον δνε μπαίνω σε πε΄ριεργα site ι έχω 2 αντισπαιγουερ, κι adbock plus + noscript στον μοζιλα, νομίζω είμαι καλυμμένος)

Α και δεν ανοίγω άγνωστα συννημένα ή ιστοσελίδες.... ;)

Οταν μπαίνω από Linux μπαίνω εντελώς γυμνός. :-)

Δημοσ.

Δεν βλέπω να έχει η σχολιασθεί η επιτυχία του Avira στα τεστ του av-comparatives.org. Τι έχετε να πείτε. Πάντως το είχα το antivir για αρκετό καιρό. Και λέω οτι για free είναι σίγουρα το καλύτερο. Μάλλον το βαθμολογώ όσο και το nod32. Αλλά τελευταία χρησιμοποιώ kaspersky, έκανα και scan και βρήκε και δυο trojan. Πιστεύω οτι είναι σε αξία παραπάνω απo όλα. Και είναι και αρκετά ελαφρύ, όχι όπως κάποτε. Βέβαια το nod παραμένει πιο ελαφρύ, μακράν

Δημοσ.

Σε ένα υπολογιστή χρησιμοποιώ το AVG free.Το ερώτημα είναι τι βαθμό προστασίας σού παρέχει? Καί μπορώ να πω ότι η έλλειψη firewall, antistpam, antirootkit δεν είναι γιά μένα πρωτεύουσας σημασίας αφού καλύπτομαι από αλλα προγραματάκια.Αλλά εκείνη η έλλειψη τού λεγόμενου safe surf, προστασία δηλαδή σε πραγματικό χρόνο κατά τη διακίνηση δεδομένων μέσω διαδικτύου πού είναι καί το βασικότερο, θα με κάνει να το πετάξω από το σύστημα.Εξ άλλου τι το θέλω να υπάρχει.Γιά να σκανάρει τον windows media player κάθε φορά πού πάω να ακούσω κανένα τραγούδι? Κάτι σαν απάτη διαφημηστική μού ακούγεται η free edition.

Σημειωτέον ότι σε άλλους υπολογιστές έχω kaspersky αγοραστό, καί nod32 τού οποίου κέρδισα ένα serial από ένα διαγωνισμό στο e-go.gr.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...