fragment_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 πρωτον η αληθεια να λεγεται δεν ειχα και πολυ πραμα ακομα (μη κοιτας την παρασινη περιοχη για μας τους φοιτητες που ειναι απεριοριστη. το θεμα γινεται για την κοκκινη που ειναι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ. το θεμα ειναι πως ειχα καπου 300mb υπολοιπο και αυτο συμφωνα με αυτους του *απάρες ξεπεράστηκε οχι μονο τόσο αλλα και για άλλα 200 ευρω. μα δεν μπορουσαν να κοψουν την συνδεση τι με χρεωσαν για "n" mb. αυτα ειναι τα θεματα. Φιλε μου, εννοειται και δεν θα βαζα wind αλλα δεν εχω καλυψη dsl γαμώτο, τι νακανω ετσι και αλλιες το 2 μηνο pstn 210 ευρω μου ερχοταν.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 και στο μσν δεν κατεβαζει δεδομενα;; απλα βρειτε καποιο αλλο πακετο χωρις ογκοχρεωση παιδια...
citizen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Αρχικα νόμιζα οτι δεν μετρησες το upload , αλλα είδα οτι το έκανες. Το μόνο λοιπον που μένει να εξετασεις , ωστε να βεαβιωθεις οτι δεν εχεις κάνει "πατατα" εσύ , είναι να ελεγξεις την ώρα στον υπολογιστή σου. ΑΝ πέφτεις εστω και 15 λεπτα εξω - ειτε μπρος ειτε πισω , καταλαβαίνεις οτι τα νουμερα στα "κόκκινα"-"πρασινα" αλλαζουν και ίσως οχι λιγο. Αν οντως βρεις λάθος κανε μια "κανονικοποιηση¨και δεν πόσο και αν πανε να σου απράξουν λεφτά. Σε καθε περιπτωση αρχικά ζήτα αναλυτικό λογαρισμό κίνησης - ποτε και πόσο κατέβασες και συγκρινε με το δικο σου πίνακα Αν τελικά βεβαιωθεις οτι αδικως χρεωθηκες , σκεψου πόσο εισαι διαθεσιμος να το αντιμετωπίσεις και πραξε με μεθοδικές και ψυχραιμες κινήσεις
akisk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Απείλησε για δημοσίευση σε περιοδικά και άσχετα με το τι θα γίνει στείλε επιστολή με πλήρες log σε ram/pcmag κλπ. Μην σε παίρνει από κάτω, σκίστους! ps1 Tόσο πιασωκ*λικη ογκοχρέωση πρώτη φορά ακούω. Συνήθως υπάρχει μια μέγιστη χρέωση αν υπερβεί κανείς το όριο. Θυμάμαι στον ΟΤΕ ήταν maximum +70 euro... Τραβάω τα μαλλιά μου με αυτό που πάθαν τα παιδιά χωρίς λόγο κιόλας... ps2 Έτσι για να το ρίξουμε στην πλάκα, ρε μπας και μετράει και τα errors στην ογκοχρέωση;;;; Θα τρελλαθούμε μου φαίνεται! ps3 Κουράγιο!!!
psycoclan1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 εγω νομιζω οτι αν εχει ορεξη να τρεξει κ φωνη να φωναξει ας παει να πιασει κανα διευθυντη στα γραφεια τους κ να του πει πως θα κανει αγωγη θα βρει την ακρη!! ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ! ΥΓ : @SagoniasSlutRos γαματο avatar!!!μπορεις να μου το στειλεις?
fragment_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 το θεμα περιοδικου θα το αφαρμοσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.