Προς το περιεχόμενο

SilverCrest 5.1 Ηχεια


Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω τα εξεις ηχεια αγορασμενα απο το lidl της silvercrest.

 

Τωρα τελαιυτεα με κανουν το εξεις περιεργο, αν και λειτουργει κανονικα τωρα, χτες αναβε ξεθοριασμενα η οθονη που εχει μπροστα να ριθμιζεις τον ηχο, και εδιχνε οτι νανε αριθμους, κρατωντας πατημενο το κουμπι που αλαζει απο 2.1 σε 5.1 αναβαν παλι καποια νουμερα χωρις, οστοσο να ειναι δυνατο να ριθμισο ενταση και οτιδιποτε.

 

Το εσβηνα το αναβα παλι το ιδιο δεν αναβε τιποτα μετα, το εβγαλα και απο την μπριζα και παλι τιποτα, ωστε μετα που δουλεψε, αλλα με πολυ δυνατα μπασα ακομα και με την ενταση στο 1, να ακουγεται χοντρα και δυνατα αρκετα. Τελος παντων μετα ειρθε στα συγκαλα του.

 

Μπηκα στο site της SilverCrest για να εποικηνωνησω μαζι τους αλα στο τηλεφωνω που εχουν να εποικηνωνωσης (απο ελλαδα) βγηκε μια αλλη εταιρια και με ειπε οτι παλιοτερα ειχε αυτο το τηλεφωνο η SilverCrest και τωρα το εχει αλλη εταιρια (με συστυματα GPS) και εχουν παρει και αλλη ρωτωντας την SilverCrest.

 

Μπορω να εποικηνωνωνησω καπως αλλιως μεσω τηλεφωνου ? Και μαλλον το προβλημα που περιγραφω πανω εχει καποιο προβλημα ο κεντρικος διανομεας ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε μου.

Εχω ακριβως τα ιδια ηχεια με σενα εδω και 2 χρονια περιπου και προς το παρον δεν μου εχουν βγαλει τπτ παρομοιο προβλημα. Αληθεια αν χαλασει ενας δορυφόρος του πως τον αλλαζουμε;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...