Προς το περιεχόμενο

asus p5k deluxe και δισκοι ide. μια βοηθεια!


activex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σημερα παρατηρισα οτι μολις λειτουργει full ο δισκος (ide 80gb) παει τοσο αργα το Pc και ο δισκος, που σερνετε μεχρι και το mouse! (συν του οτι ακομα και για διαγραφη απο τον καδο παει σαν χελωνα)

 

drivers εχω κανονικα στη μητρικη αλλα υποψιαζομε πως ο δισκος δεν δουλευει σε ultra dma. αυτος ο MicronJMB363 raid δεν ειναι ο driver η κανω κατι λαθος? οσο και να εψαξα δεν βρηκα ξεκαθαρο driver για ide.

 

ξερει κανεις να μου πει τι ακριβος να κειταξω? μηπος εχει και αλλος αυτο το προβλημα με την p5k και τους ide δισκους? γιατι κατι πηρε το αφτι μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο MicronJMB363 raid δεν είναι ο driver για ide δίσκους και λογικά η μητρική δε χρειάζεται drivers για ide δίκους. Αυτήν έχω και εγώ αλλά με δίσκους sata και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασε να πας διαχείρηση συσκευών και στους διαυλους IDE --> ιδιότητες --> ρυθμίσεις για προχωρημένους --> και αυτόματος εντοπισμός και DMA αν είναι διαθέσημο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδία ευχαριστώ για τις απαντήσεις το πρόβλημα λύθηκε μετά από αρκετό ψάξιμο. ήταν μια διένεξη με την κάρτα ήχου που χρησιμοποιούσε την ίδια θέση με τον controler!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...