Προς το περιεχόμενο

Οικιακος φορτιστης για ALTEC I DO NAVI 400B


louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους .πΑιδια αγορασα σημερα το συγκεκριμενο navigation ths altec.

http://www.infopcstore.gr/eshop/gps/altec/298-altec-ido-navi-400b.html

 

Σας εχω δυο ερωτησεις.

 

1)Το κακο(?) ειναι οτι δεν εχει τροφοδοτικο σπιτιου αλλα μονο αυτοκινητου.Επειδη ομως θελω να το εχω και στο σπιτι(για φορτωμα mp3-videos ktl) και επειδη απο οτι ξερω οι φορτιστες αυτοκινητου ζοριζουν αφανταστα τις μπαταριες ξερει καποιος καποιον οικιακο φορτιστη ο οποιος να μπορει να προσαρμοστει και να τον εχει δοκιμασει???Εχω εναν με επιλογες αμπερ αλλα δε ξερω αν κανει(και φοβαμαι μην κανω και καμια ζημια).

 

2)Εχει προεγκατεστημενο ενα προγραμμα της mls(destinator) se καρτα sd 1gb στην οποια μπορω να αποθηκευσω και αλλα στοιχεια(πχ φωτογραφιες).Επειδη θελω να αγορασω μια μεγαλυτερη καρτα ομως(4 gb) μπορω να αντιγραψω ολα τα στοιχεια του destinator sth νεα καρτα και αν ναι πως?Θα λειτουργει κανονικα?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι ενα Atlasnavi που ειχα δεν ειχε φορτιστη σπιτιου και μου χε κακοφανει γιατι ειχα δωσει 500 ευρω....Πηγαινε sto Media Markt και παρε εναν πολυμετασχηματιστη - πολυφορτιστη που εχει εναλλασομενα βυσματα....κανει τελεια δουλεια και ειναι μικρος σε μεγεθος....

 

Νομιζω οτι μεχρι 2 Gb δεν θα χεις προβλημα αλλα στα 4 Gb εχω ακουσει οτι πολλα μηχανακια τετοια που εχουν παλιους αναγνωστες καρτων και δεν βλεπουν τις καινουργιου τυπου κάρτες των 4 GB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑταρχας φιλε ευχαριστω για την απαντηση.

Επειδη ειμαι εκτος Αθηνων προς το παρον(θα ειμαι αθηνα παλι σε 15 μερες) δεν εχω αμεση προσβαση σε mediamarkt.Εχω εναν φορτιστη ηδη αλλα δεν ξερω αν κανει.Βρηκα ομως στο E-SHOP αυτο τι λες????Ειναι καλο η θα το καψω?

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912329

 

Kai κατι αλλο.Ενταξυ τα 2 γιγα.Μπορω να μεταφερω απροβληματιστα τα αρχεια απο την παλια καρτα στην καινουργια σωστα (και το destinator εννοειται το γνησιο)?

Και μια τελευταια ερωτηση.Επειδη εχει εισοδο για usb γινεται συνδεση με εξωτερικο σκληρο(για το αμαξι εννοω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...