Προς το περιεχόμενο

ΤΗΕ GOLDEN COMPASS


OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

goldjl6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Για να παιξει σε full settings 1280x1024 θελει 2GB RAM 3.6 SINGLE CORE CPU&8800GTX.... Ωστοσο ακομα και την 8800gt που εχω παιζει μια χαρα σε full settings 1280x1024. Αυτο το screenhot ειναι με full settings.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ξερετε γιατι το golden compass δεν παιζει σε full screnn? Ενω το παζω σε 1280χ1024 ολα φουλ και το παιχνιδι παει σφαιρα δεν το δειχνει σε ολη την οθονη... Γιστι συμβαινει αυτο? Ριξτε μια ματια στο screenshot στο προηγουμενο post και θα καταλαβετε τι ενοοω.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηδη βρισκομαι στην 3 πιστα και μπορω να πω οτι το game ειναι πολυ καλο! Απο γραφικα δεν ειναι και τοσο καλο αλλα εχει πολυ καλο gameplay! Εχω δει την ταινια η οποια ταινια βασιζεται στο ομοτιτλο βιλιο(ειναι τριλογια γιαι την ακριβια) τα οποια κυκλοφορησαν πριν 1 αιωνα περιπου!:-) Εχω διαβασει και τα 3 βιβλια εδω και χρονια, και οταν βγηκε η ταινια ημουν απ τους πρωτους που την ειδαν (μου την εφερε ο θειος λιγες μερες πριν βγει κανονικα στα σινεμα). Ετσι λοιπον αφου ειχα διαβασει τα βιβλια και ειχα δει και την ταινια ειπα να δοκιμασω και το game. Ειναι αρκετα καλλο θα ελεγα αν και δεν συγκρινεται με το crysis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...