Προς το περιεχόμενο

Συλλογή υπογραφών για τον ENISA


mkst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O ENISA ( http://www.enisa.europa.eu/ ) είναι ένας οργανισμός που έχει ιδρυθεί από την ευρωπαϊκή ένωση και εδρευει στο Ηράκλειο. Στόχος του ENISA είναι η δημιουργία ασφαλών δικτύων τηλεπικοινωνιών.

 

Αντιγράφω από την ιστοσελίδα «Σύλλογος Φίλων του ENISA»:

 

Σήμερα, ο ENISA κινδυνεύει να διαλυθεί, και να αναλάβει τις αρμοδιότητές του άλλος οργανισμός με έδρα αλλού!

 

Κατά τη γνώμη μας, η διάλυση του ENISA θέτει σε ρίσκο την ανάπτυξη μιας ασφαλούς Κοινωνίας της Πληροφορίας στην Ευρώπη, κατασπαταλάει χωρίς λόγο σημαντικούς πόρους που έχουν ήδη επενδυθεί, παραβιάζει τις Ευρωπαϊκές αρχές αποκέντρωσης και περιφερειακής ανάπτυξης.

 

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής περιφέρειας και την εξέλιξη μίας ασφαλούς Κοινωνίας της Πληροφορίας, υποστηρίζοντας τον ENISA, και έχουμε ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών για ένα ψήφισμα - αίτημα προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την επ’ αόριστο ανανέωση της εντολής λειτουργίας του ENISA στη σημερινή του έδρα.

 

Αν νομίζετε ότι το θέμα αυτό σας αφορά και ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης, παρακαλούμε βοηθήστε μας Διαβάζοντας και Υπογράφοντας το Ψήφισμα αυτό.

 

Μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα στην σελίδα «Σύλλογος Φίλων του ENISA».

 

Παρακαλώ προωθήστε το όπου μπορείτε, blogs, emails...Το θέμα είναι σοβαρό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου αυτό το κράτος είναι θαύμα πως υπάρχει ακόμα με τόση διαφθορά και προχειρότητα. Πόσες και πόσες ευκαιρίες μας έχουν δοθεί για ανάπτυξη και αυτό που στην τελική κάνουμε τέλεια είναι να γκρινιάζουμε.

Σαν χωρα και σαν λαός είμαστε άξιοι της μοιρας μας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν χωρα και σαν λαός είμαστε άξιοι της μοιρας μας!

 

Συμφωνό απόλυτα μαζί σου φίλε μου!

 

Ακριβώς για αυτό, όταν έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε κάτι ας μην την αφήνουμε να πάει χαμένη. Εάν δεν προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι δεν θα προσπαθήσει κανείς άλλος για εμάς.

 

Όποιος μπορεί ας υπογράψει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...