vintage's_lover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να βαλω adsl internet σε σπιτι ομως που δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη γραμμη τηλεφωνου.Υπηρχε παλαιοτερα αλλα διακοπηκε και τωρα το νουμερο ανηκει σε αλλον.Θα μπορουσα να βαλω internet και τηλεφωνο καποιας αλλης εταιριας χωρις να περασω πρωτα απο τον ote?
gdp77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Αν στο σπίτι σου φτάνουν τα χάλκινα καλώδια του τηλεφώνου (έχεις δηλαδή πρίζα τηλεφώνου) μπορείς να βάλεις τηλέφωνο + internet από οποιονδήποτε εναλλακτικό πάροχο.
Susi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα φιλε , ακριβως το ιδιο πρβ αντιμετωπιζα και εγω πριν 2 εμδομαδες, πηρα τηλ στον οτε και μου απαντησαν πως κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο.. ετσι εκανα νεα τηλεφωνικη συνδεση και συγχρονως ζητησα και τα 8mbit , τα οποια τα δινει στο επακρον, ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τον Οτε παρολο τις τσιμπιμενες τιμες που εχει. αν εχει ανακοινωθει κατι διαφορετικο δεν το εχω δει...
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 το ιδιο προβλημα ειχα και γω.ειχα κοψει το τηλ πριν 4 χρονια.ξαφνικα αποφασισα οτι θελω νετ αλλα οχι απο τον κλεφτη τον οτε.εβαλα τελικα netone.αν δεν εχει προβλημα η γραμμη σου,ο νεος παροχος θα σου στλ τεχνικους που θα κανουν τη δουελεια.και θα εχεις εννοειται αλλο νουμερο..
arxaggelos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 εγώ επίσης δεν είχα τηλ, έβαλα κατευθυείαν HOL και να χτυπησω ξύλο μέχρι τώρα δουλεύει καλά, απλώς οπλίσου με υπομονή μέχρι να σε συνδέσουν, μπορεί να πάρει από λιγες μέρες ως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.