alexiou92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Πως μπορω να φορτωσω κατι στον host της ιστοσελιδας μου και να μπορει καποιος να το κατεβασει πατωντας καποιον συνδεσμο στη σελιδα?
alex2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ανεβάζεις το αρχείο και βάζεις ένα link για το αρχείο. Δεν είναι τίποτα το περίεργο. Δηλαδή ανέβασε το αρχείο και μετά βάλε ένα link: <a href="toarxeiomou.kati">Πατήστε εδώ</a>
alexgreat Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μόνο που αν το αρχείο είναι π.χ. .wmv τότε μπορεί ο browser να προσπαθήσει να το ανοίξει αντί να το αποθηκεύσει. Για καλό και για κακό δώσε οδηγίες στους χρήστες να κάνουν δεξί κλικ και αποθήκευση στα σχετικά Links.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.