Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αυτές τις μέρες περιμένω ένα δέμα που έρχετε με USPS...στην ελλάδα ξέρετε ποιος παραδίνει τα δεματα της USPS?ευχαριστώ!!

Δημοσ.

βασικα πήρα κάτι παπούτσια(1 ζευγαρι) από το pickyourshoes.διάβαζα για ένα παιδί που έχει παραγγείλει 2 φορές και όλα πήγαν μια χαρά.αλλά καλό είναι να παίρνεις ένα - ένα τα ζευγάρια.και ακόμα λένε ότι με USPS δεν έχει πρόβλημα επειδή είναι και καλα τα αμερικάνικα ελτά...

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο σε $$ αλλά δεν έχει σημασία ποιός το φέρνει. Άπαξ και είναι να περάσει τα σύνορα της Ε.Ε. είσαι υποψήφιος να πληρώσεις τελωνείο. Το θέμα είναι "Στα πόσα $ καίγεσαι". Και εγώ θέλω να αγοράσω από Αμερική αλλά φοβάμαι το τελωνείο. Δεν είμαστε για εκπλήξεις.

Δημοσ.

οταν πας στο ταχυδρομειο στην αμερικη, και παει σε αλλη χωρα, ο αποστολεας συμπληρωνει μια καρτα που περιγραφει τι εχει μεσα και την αξια του.

και στην αγγλια, εκτος ΕΕ το ιδιο γινεται.

τωρα αν ο ελληνας στο τελωνειο ξυπνησε στραβα, ισως σε χρεωσει, ισως το αγνοησει (το πιο πιθανο)

μου εχει τυχει να πληρωσω τελωνειο για 100 δολλαρια, και μου εχει περασει μεχρι και 700δολλαρια πραγμα χωρις τιποτα.

Δημοσ.

199 δολλάρια και 35 δολλάρια η μεταφορα...σε ευρω μου βγήκε 165.επειδή το εψαξα χτες αυτο που βρήκα ήταν ότι ta usps συνεργαζονται με τα ελτα και περνανε απο τελωνείο ελτα.μπορεί να μην σου βάλουν φορό αλλά και αν σου βάλουν θα είναι μικροτερο του 10 ευρώ...

Δημοσ.

το δέμα έφτασε Ελλάδα(24 φεβρουαριου 6κ28).για να δούμε τι θα δούμε...ελπίζω να μην φάω καμία φόλα με το τελωνείο..

Δημοσ.

παιδι σε άλλο φόρουμ απάντησε(αγορασε απο το ιδιο μαγαζί)

Oxi den plirosa tipota H etairia ayti se xores ektos USA stelnei ta demata san dwro(gift) kai anagrafei ekso sto paketo poli mikri aksia se $ ap'oti stin pragmatikotita poy pi8ananon na pliroses etsi oste na ksegelasoun tous teloniakous. Kai etsi egine..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...