Filos19 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε το φαγητό στο εστιατόριο της σχολής σου. Αν πάλι δεν τρώγεται, μία καλή λύση είναι τα κατεψηγμένα έτοιμα γεύματα απο το super market(έτοιμα σε 15' και ότι πιο κοντινό σε σπιτικό φαγητό imo ). 10 ευρώ η μερίδα*20 μέρες 200 ευρώ το μήνα Δεν μου φαίνεται και η καλύτερη λύση
tntdynamite23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το βραδυ αν βαριεσαι το μαγειρεμα η τις πιτες, πιες 2 μπυρες 3 φρυγανιες με γαλοπουλα και κασερι και εισαι ΟΚ για περιπου 1:30 ωρα.. Μετα αν πεινασεις πεσε για υπνο
aledjo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε η λύση είναι μια: Βρες γκόμενα που να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να πλένει και κάνα ρούχο(Σου μιλάω εκ πείρας)Μέχρι να την βρεις να χεις πάντα στην κουζίνα μακαρόνια, κεφαλοτύρι, ψωμί για τοστ, κασέρι και σαλάμι. συμφωνω! αλλα υπαρχει και μια αλλη λυση πολυ καλυτερη! βρες καμια ντοπια (κατα προτιμηση γειτονισα). να εισαι σιγουρος οτι οποιος και αν μαγειρεψει, η κορη ή η μαμα της, θα φας καλα! (δοκιμασμενο)
cassidy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Η εμπειρία λέει πως ό,τι κρέας και να πετάξεις σε γάστρα με πατάτες και λίγο λάδι, γίνεται φαγητό. Αλλιώς στραγάλια και νερό
zazik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν είσαι Αγγλία....γάλα και μπισκότα να μην λειπουνε ποτε .... Γαλα = 1 pound , και γαμω τα γάλατα φρέσκο και τρομερα δυναμωτικο Μπισκότα = 0,5 pounds και γαμάνε κιολας Με 1.5 pounds βγάζεις την μέρα.... Γενικά , τη να σου πρωτοπώ για πείνες ....και τι κάναμε....Το καλύτερο είναι να βάλεις την μαμα να σου δείξει πως φτιάχνει κάποια φαγιά , τα εύκολα ξέρεις.... Πάντως το επίσημο φαγητό του φοιτητή = ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ΄Η ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΛΜΙΟ Απο καθάρισμα πως πάς ? Σου έχω ένα ωραίο μίγμα που περιλαμβάνει ξύδι , Listerine(!!!) και καθαριστικο πιάτων , για να καθαρίζεις πατώματα.
carlmikaze Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν σπουδάζει κανείς αμερική να έχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μια κολοκύθα για να παίξει στο Halloween και μετά μπορεί να την φάει, οπότε μια κολοκύθα, δύο δουλειές έγιναν. Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικοσαετία που έτρωγα αποκλειστικά κονσέρβα καλαμπόκι, νερό και μπομπότα, επειδή είχα πολλά έξοδα όπως μαστίγια, καπότες, λιπαντικό και μέλι (:wink:) και δεν με έφταναν. Και από το μέλι, κάτι κρυφοκατάπινα.
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τι εννοείς δε ΣΕ έφταναν φίλε καρλμίκαζε;
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αλλιώς στραγάλια και νερό Η μόνη οικονομική συμβουλή που ακούστηκε... εγώ πάντως εβγαλά μια μέρα χτες με πουρε maggi και κιμά από τα βάθη της κατάψυξης. Αν τρως καλά το πρωί, πολλές πρωτεϊνες και υδατάνθρακες, εχεις ενέργεια για όλη τη μέρα και απλά τσιμπολογάς λίγο ίσα ίσα να ικανοποιηθεί το στομάχι edit: και το παλιό 500σάρικο. Επί δραχμών ο πατέρας μου μου λεγε πως με 500 δρχ παίρνεις ένα καρβέλι ψωμί και ένα λίτρο γάλα (πλέον με 500-->1,5 ευρώ ζήτημ να παίρνεις το ένα από τα 2) Σημασία έχει ότι μου το λεγε για τη διατροφική αξία ψωμιου και γάλατος τέλος πάντων. Άσε που το γάλα χρησιμεύει και σε συνταγές (βλέπε πουρές)
Filos19 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν είσαι Αγγλία....γάλα και μπισκότα να μην λειπουνε ποτε .... Αν δεν είμαστε Αγγλία τι να κάνουμε?Που θα βρούμε γάλα και μπισκότα?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
-nick- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 και ξηρούς καρπόυς. Θα στρώσει το πεπτικό σου. Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικοσαετία που έτρωγα αποκλειστικά κονσέρβα καλαμπόκι, νερό και μπομπότα, επειδή είχα πολλά έξοδα όπως μαστίγια, καπότες, λιπαντικό και μέλι (:wink:) και δεν με έφταναν. :| :S
mindtrapper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Γιάννενα. Φοιτητικό Εστιατόριο. Απολύτως free. Φαγητό από μέτριο μέχρι καλό (αν της μαμάς είναι το απόλυτο ας πούμε). Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο. Από τότε που ξεκόλλησα λίγο από τη φιλοσοφία του "έλα μωρέ βαριέμαι να ανέβω Πανεπιστήμιο τώρα για φαγητό, θα πάρω delivery" έχω λεφτά. Βοηθάει ότι ανεβαίνω anyway πρωί και φεύγω μεσημέρι από το νοσοκομείο για την πρακτική άσκηση στις κλινικές οπότε γιατί να μη φάω κιόλα. Δεν έχω και πολύ χρόνο για εξόδους και συνήθως πλέον πίνω τους καφέδες μου στα κυλικεία με 1? και επίσης δεν έχω κοπέλα. Να φανταστείτε το Φλεβάρη είχαμε κάτι οικονομικές δυσκολίες και με παίρνει η μητέρα μου και λέει: δεν μπορούμε να σου στείλουμε λεφτά αρχές του μήνα, περίμενε τα κατά τις 20 και λέω δεν υπάρχει πρόβλημα έχω 300 ευρώ ακόμα... Ναι το τζάμπα φαγητό κάνει τρελή διαφορά.
Carthago Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Να 'σαι καλά φίλε μου. Μου φτιαξες την μέρα :-D:-D Χαρα μου αδερφε. Αν εισαι Αγγλια ισως να με νιωσεις παραπανω. Και οσοι ειναι Αγγλια προτεινω τα εξης: Τεσκο κρουασαν βουτυρου (50 πεννες το ενα) και τεσκο finest γιαουρτι με μελι απο Μεξικανικο ανθος πορτοκαλιας (58 πεννες το ενα). Ειχα περασει καμμια δεκαρια μερες τρωγοντας μονο αυτα πρωι μεσημερι βραδυ (Βασικα ειχα κλεψει και μια νουτελα απο κατι Αγγλακια που εμεναν 2 φλατ πιο πανω και εβαζα μια εσανς στα κρουασαν) αφου ομως ειχα εξασφαλισει τσιγαρα και αλκοολ (περιττο να πω οτι ηταν μαρτινι μιας και η μπουκαλα εκανε μονο 5.80 λιρες). Ηταν τοτε που ειχα ξεμεινει με ενα 20λιρο αλλα ειχα βαρεθει και τα μακαρονια ενω παραλληλα ηθελα και λιγο ποιοτητα (Γ αυτο και φαινεστ το γιαουρτι)
leftermann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης πολύ καλό υποκατάστατο του φαγητού είναι το νερό. Σκέτο, αλλά σε ποσότητα. Μόλις νομίσεις ότι πεινάς, πιες ένα-δυο λίτρα νερό. Θα ανακαλύψεις ότι δεν πεινούσες, αλλά διψούσες. Ο παππούς μου παλιά μου έλεγε κάτι ιστορίες με τον Χότζα. Ο Χότζας λοιπόν είχε έναν γάιδαρο, αλλά δεν έβγαινε οικονομικά να τον ταΐζει, και αποφάσισε να του μάθει να μην τρώει. Όλα καλά τις πρώτες μέρες, ο γάιδαρος δεν έτρωγε τίποτα. Αλλά, πάνω που ο Χότζας σιγουρεύτηκε ότι ο γάιδαρος έμαθε να μην τρώει, ξαφνικά το ζώο ψόφησε. Όχι ρε γαμώτο, τι γκαντεμιά... Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το δοκιμάσει κάποιος...
kage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 η πεινα προερχετε μονο απο την βαρεμαρα κ την καλοζωη που χουν τα παιδια πριν πανε να ζησουν μονα τους... οσα δεν μπορουν να ζησουν μονοι τους σαν φοιτητες δεν μπορουν ουτε μετα... επισης δεν ξερω γιατι οσους φοιτητες φοιτητριες ξερω κ ειναι αγγλια αμερικη κ δηλωνουν αφραγκοι τους βλεπω μονο να χαλανε αλλου τα λεφτα τους... αγγλια οκ ειναι καπως ανοστα κ τιμες σε μερικα ειδη πιο φτηνα απο Ελλαδα κ σε αλλα πιο ακριβα οποτε σαν κ δω... αμερικη ε καλα τσαμπα ολα σε συγρκιση με εδω καμμια δικαιολογια...π.χ. πιτσα μεγαλη dominos+cola 8δολαρια=5ε.επισης φτωχος φοιτητης στην αμερικη δεν γινετε!
Garnele Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 η πεινα προερχετε μονο απο την βαρεμαρα κ την καλοζωη που χουν τα παιδια πριν πανε να ζησουν μονα τους... ειδάλλως κλείνει το στομάχι και δεν πεινας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.