poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εγώ πάλι χαίρομαι να ακούω οτι χάσανε κάποιοι τα σημαντικά δεδομένα τους.Όχι από κακία και μίσος αλλά επειδή είναι ο μοναδικός τρόπος για να βάλει κάποιος μυαλό ειδικά όταν τα σημαντικά αρχεία είναι της δουλειάς του,άρα πολύ κρίσιμα οπότε και ανεπίτρεπτο να μην έχει κρατήσει έστω και ένα backup. Και πριν προλάβετε να μου "ευχηθείτε" για τα δικά μου αρχεία να σας προλάβω λέγοντας οτι αυτά τα λίγα σημαντικά που έχω τα έχω backup σε 3 σκληρούς δίσκους και σε DVD (περιστασιακά) αυτο το εχω πει και προσωπικα σε ατομα.οταν χασεις τα δεδομενα ελα να μου το πεις και μετα κλαιγε οτι τα χασες.ακουγεται κακο αλλα οταν το λες και στον αλλον οτι παρε 2 φορες backup και δεν το κανει μετα απλα γελας οταν τα χανει.
lexmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εγώ πάλι χαίρομαι να ακούω οτι χάσανε κάποιοι τα σημαντικά δεδομένα τους.Όχι από κακία και μίσος αλλά επειδή είναι ο μοναδικός τρόπος για να βάλει κάποιος μυαλό ειδικά όταν τα σημαντικά αρχεία είναι της δουλειάς του,άρα πολύ κρίσιμα οπότε και ανεπίτρεπτο να μην έχει κρατήσει έστω και ένα backup. Και που να δεις λογιστήρια που δεν ξέρουν καν τι πάει να πει backup (δεν τους έχουν ενημερώσει οι τεχνικοί τους)!... Και πριν προλάβετε να μου "ευχηθείτε" για τα δικά μου αρχεία να σας προλάβω λέγοντας οτι αυτά τα λίγα σημαντικά που έχω τα έχω backup σε 3 σκληρούς δίσκους και σε DVD (περιστασιακά) Στο χωριό μου λένε "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" Για σκέψου να σου το "ευχηθεί" ο Αθάνατος!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Και που να δεις λογιστήρια που δεν ξέρουν καν τι πάει να πει backup (δεν τους έχουν ενημερώσει οι τεχνικοί τους)!... Στο χωριό μου λένε "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" Για σκέψου να σου το "ευχηθεί" ο Αθάνατος! εχω δει και πληρωσαν 300 ευρω για το λογιστικο προγραμμα.
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Και που να δεις λογιστήρια που δεν ξέρουν καν τι πάει να πει backup (δεν τους έχουν ενημερώσει οι τεχνικοί τους)!... Στο χωριό μου λένε "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" Για σκέψου να σου το "ευχηθεί" ο Αθάνατος! Υποψιάζομαι ποιον λες αλλά φοβάμαι να πατήσω στο link γιατί αν το κάνω θα τινάξουν ταυτόχρονα τα πέταλα όλοι οι δίσκοι που έχω
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 εγω το πατησα.ενας ειναι ο γκαντεμης για την ωρα το pc μου ζει.
lexmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πλάκα πλάκα, πάντως, backup παίζω με διπλούς δίσκους και πάλι τρέμει το φυλλοκάρδι μου και σκέφτομαι να πάω για τριπλούς. I need a new server!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Hp microserver ακουει αυτο που θες να κανεις.το σκεφτομουν για αγορα.
lexmark Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Hp microserver ακουει αυτο που θες να κανεις.το σκεφτομουν για αγορα. Αν και είμαι περισσότερο της DIY λύσης, κοιτούσα και προς μεριά HP αλλά όχι τους microserver. Θα δείξει. Περιμένω να δω και τι θα κάνει η μικρομαλακη με το νέο της WHS...
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ο microserver ειναι μια καλη λυση.δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.απλα μικρο και παιρνει 4 δισκους.εμενα αυτο με νοιαζει.κατα τα αλλα αυτο που ειναι το φτιαχνεις και πιο φτηνα.τα Nas καλη λυση αλλα με χαλαει οτι κανουν format Τους δισκους σε δικο τους format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.