Προς το περιεχόμενο

Ψυχολογικά.

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φαίνεται ο βλάσφημος άνθρωπος, όταν γράφει Preisner και Kieslowski σε τέτοιο θρεντ.

σώπα κι άκου ! :-)

(πςςςςςςς.... τι ωραία προφορά στο "Kieslowski" !!!)

Δημοσ.
Fidelio, νομίζω ότι είσαι ανίκητος !

:P

Και για να βοηθήσω τον συμπαθέστατο χρήστη Fidelio, ας δει την υπογραφή μου. Πέρνα στην αντεπίθεση. Το 2ο μέρος της υπογραφής μου αφιερώνεται στην χάπι και σε κάθε χάπι. :P

Πλάκα πλάκα, σλόγκαν έγινε ρε χάπι. :-)

Spamαρα ο πούστης είχα δεν είχα.

Δημοσ.

Ρε σεις έχετε χάρη που εχει φοβερό lag το you tube ...

τέλος πάντων, χάπι, δεν είναι για τέτοια ο κισλοφσκι. Αλλά να σου πω , ...τώρα εξηγείται η διπλή ζωή σου ...

Δημοσ.

ο Kieslowski παρακαλώ !!!! :P

Και για ποιά είναι άμα "δεν είναι για τέτοια" ?

Για πες κι εσύ βρε κριτικέ τέχνης :-)

Και τι ξέρεις εσύ για τη ζωή μου ? Ούτε το όνομά μου δεν ξέρεις ! (δεν είναι Βερονίκ)

Δημοσ.

Εμ , δεν δουλευει το youtube να σου δείξω την δική μου πρόταση στο προβλημα που τέθηκε. Επιφυλάσσομαι ...

Και τι ξέρεις εσύ για τη ζωή μου ? Ούτε το όνομά μου δεν ξέρεις ! (δεν είναι Βερονίκ)

Σωστά , δεν σε απασχολούν εσένα , η "προσωπικοτητα", " η διαίσθηση", "οι ανθρώπινες σχέσεις" η ψυχή σου. Βερόνικα , έ Βερόνικα !

:-)

Δημοσ.

Ρε που..μου , αυτο το youtube δεν παίζει ! Με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου να παραθέσω ΤΟ υπέρτατο βίντεο και Δημιουργό!

Υποσχομαι οτι θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα..

Τι διαλο γίνεται , σε σας δουλευει ;

Σορρυ για το οφφ τοπικ ... χαχαχαχαχαχα :P

Δημοσ.
Ρε που..μου , αυτο το youtube δεν παίζει ! Με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου να παραθέσω ΤΟ υπέρτατο βίντεο και Δημιουργό!

Υποσχομαι οτι θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα..

Τι διαλο γίνεται , σε σας δουλευει ;

Σορρυ για το οφφ τοπικ ... χαχαχαχαχαχα :P

σε μένα δουλεύει μια χαρά ! Νιαααα νια νιααα νιααα νιαααα....:P

στείλε τι θες να στο στείλω ;)

Δημοσ.

:mrgreen:...

______

Τι εννοείς να σου στείλω;

Στο account μου θέλω να μπω , για να κοπιάρω ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ , ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ και ΥΠΑΤΟ ...τον πάτο του για youtube ...

...ΤΟ ΟΝ , ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΑΤΟ , ...Ο ΕΡΙΤΙΜΟΣ

Συγκινούμαι...

Δημοσ.

και εμένα δεν ξέρω γιατί με firefox δεν δουλεύει...κολλάει στα 2 δευτερόλεπτα και παίζει και χωρίς ήχο. Με internet explorer δουλεύει όμως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...