Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Φαίνεται ο βλάσφημος άνθρωπος, όταν γράφει Preisner και Kieslowski σε τέτοιο θρεντ.
χάπι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Φαίνεται ο βλάσφημος άνθρωπος, όταν γράφει Preisner και Kieslowski σε τέτοιο θρεντ. σώπα κι άκου ! (πςςςςςςς.... τι ωραία προφορά στο "Kieslowski" !!!)
Fidelio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Lucifer,νομίζω όμως οτι είσαι επιεικής !
Achilles Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Fidelio, νομίζω ότι είσαι ανίκητος ! Και για να βοηθήσω τον συμπαθέστατο χρήστη Fidelio, ας δει την υπογραφή μου. Πέρνα στην αντεπίθεση. Το 2ο μέρος της υπογραφής μου αφιερώνεται στην χάπι και σε κάθε χάπι. Πλάκα πλάκα, σλόγκαν έγινε ρε χάπι. Spamαρα ο πούστης είχα δεν είχα.
Fidelio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ρε σεις έχετε χάρη που εχει φοβερό lag το you tube ... τέλος πάντων, χάπι, δεν είναι για τέτοια ο κισλοφσκι. Αλλά να σου πω , ...τώρα εξηγείται η διπλή ζωή σου ...
χάπι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ο Kieslowski παρακαλώ !!!! Και για ποιά είναι άμα "δεν είναι για τέτοια" ? Για πες κι εσύ βρε κριτικέ τέχνης Και τι ξέρεις εσύ για τη ζωή μου ? Ούτε το όνομά μου δεν ξέρεις ! (δεν είναι Βερονίκ)
Fidelio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εμ , δεν δουλευει το youtube να σου δείξω την δική μου πρόταση στο προβλημα που τέθηκε. Επιφυλάσσομαι ... Και τι ξέρεις εσύ για τη ζωή μου ? Ούτε το όνομά μου δεν ξέρεις ! (δεν είναι Βερονίκ) Σωστά , δεν σε απασχολούν εσένα , η "προσωπικοτητα", " η διαίσθηση", "οι ανθρώπινες σχέσεις" η ψυχή σου. Βερόνικα , έ Βερόνικα !
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 εδώ βρήκατε να μιλήσετε για τον Kieslowski ?
Fidelio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ρε που..μου , αυτο το youtube δεν παίζει ! Με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου να παραθέσω ΤΟ υπέρτατο βίντεο και Δημιουργό! Υποσχομαι οτι θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα.. Τι διαλο γίνεται , σε σας δουλευει ; Σορρυ για το οφφ τοπικ ... χαχαχαχαχαχα
χάπι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ρε που..μου , αυτο το youtube δεν παίζει ! Με τρώνε τα ακροδάχτυλά μου να παραθέσω ΤΟ υπέρτατο βίντεο και Δημιουργό! Υποσχομαι οτι θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα.. Τι διαλο γίνεται , σε σας δουλευει ; Σορρυ για το οφφ τοπικ ... χαχαχαχαχαχα σε μένα δουλεύει μια χαρά ! Νιαααα νια νιααα νιααα νιαααα.... στείλε τι θες να στο στείλω
Fidelio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ... ______ Τι εννοείς να σου στείλω; Στο account μου θέλω να μπω , για να κοπιάρω ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ , ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ και ΥΠΑΤΟ ...τον πάτο του για youtube ... ...ΤΟ ΟΝ , ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΑΤΟ , ...Ο ΕΡΙΤΙΜΟΣ Συγκινούμαι...
gerr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 και εμένα δεν ξέρω γιατί με firefox δεν δουλεύει...κολλάει στα 2 δευτερόλεπτα και παίζει και χωρίς ήχο. Με internet explorer δουλεύει όμως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.