Προς το περιεχόμενο

Ψυχολογικά.

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ bibibo

Περισσότερο η σκέψη για το μέλλον προδιαγράφει την ψυχολογία μας, παρά το ίδιο το παρόν…η προσμονή διώχνει τη ρουτίνα λένε.

Όταν ρε συ η σχέση δεν σε γεμίζει, έχεις ανακαλύψει τον άλλον και δεν ελπίζεις σε κάτι καλύτερο ή ξεκινάς νέα ή καταφεύγεις στο παιδί…αλλά δεν είναι λύση αυτή, δεν μπορεί να περνάς καλά μέσα από την ευτυχία του άλλου.

Συνήθως βέβαια, οσοι είναι κοινωνικοί έχουν ανάγκη από επικοινωνία και συναναστροφή με φίλους. Είναι όμως δύσκολο για κάποιους να βρουν φίλους που να τους εκφράζουν. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και έχω συνηθίσει (ίσως λόγω που ήμουν ο μικρότερος?) να κάνω με μεγαλύτερους/ες (νέους εννοείται), και αυτό διότι συν τοις άλλοις με κάνει να μη σκέφτομαι ερωτήματα: ''πως γίνεται να μη μεγαλώσουμε'' ;)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ζηλεύω την τετράγωνικη λογική των ανδρών, αν σκεφτόμουν έτσι θα ήμουν τόσο ευτυχισμένη

@Houston με ξέρεις έτσι δεν είναι ?

και όχι μονάχα με ξέρεις αλλά με ξέρεις και πάρα πολύ καλά....

για πές μου λοιπόν ποιός είσαι γιατί μου κάνει πάντα εντύπωση όταν κάποιος μπορεί να καταλάβει έστω και λίγο πώς σκέφτομαι..

Δημοσ.

θέλεις φωτογραφία μου? :-D

Πολύ ζηλεύω την τετράγωνικη λογική των ανδρών, αν σκεφτόμουν έτσι θα ήμουν τόσο ευτυχισμένη

για κάν το πενηνταράκια, ειδικά αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...