Προς το περιεχόμενο

Μετεγγραφές Σπουδαστών

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σπουδαζω στην επαρχια και η αδερφη μου στην Αθηνα.Ειχα ακουσει οτι σε μια τετοια περιπτωση μπορω να ζητησω μεταγραφη στον τοπο που σπουδαζει η αδερφη μου.Ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο?

Να σημειωσω οτι ο τοπος κατοικιας των γονιων μου ειναι η Αθηνα.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει και αρκετά χρόνια) απαραίτητη προϋπόθεση είναι 3 διαφορετικές πόλεις (2 διαφορετικές που φοιτούν τα αδέρφια και μια ο τόπος κατοικίας των γονιών) και φυσικά να υπάρχει ίδια σχολή στην πόλη που ζητάς μετεγγραφή. Στην δική σου περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εκτός αν άλλαξε και κάποιος γνωρίζει περισσότερα. Ψάξε λίγο στο www.ypepth.gr.

Δημοσ.
Εγω σπουδαζω στην επαρχια και η αδερφη μου στην Αθηνα.Ειχα ακουσει οτι σε μια τετοια περιπτωση μπορω να ζητησω μεταγραφη στον τοπο που σπουδαζει η αδερφη μου.Ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο?

Να σημειωσω οτι ο τοπος κατοικιας των γονιων μου ειναι η Αθηνα.

Κανά γνωστό σε κόμμα έχεις?Χώσου, αν όχι ξέχνα το.Φίλος σπουδάζει Τρίπολη και η αδερφή του Αλεξ/πολη.Εχω και κάτι άλλα παληκάρια που από Χίους βρέθηκαν Αθήνα (ήταν τρίποδες αυτοί μάλλον θρυλείται).

Δημοσ.
Κανά γνωστό σε κόμμα έχεις?Χώσου, αν όχι ξέχνα το.Φίλος σπουδάζει Τρίπολη και η αδερφή του Αλεξ/πολη.Εχω και κάτι άλλα παληκάρια που από Χίους βρέθηκαν Αθήνα (ήταν τρίποδες αυτοί μάλλον θρυλείται).

Φιλε αν ειχα γνωστο σε κομμα τοτε δεν θα ρωταγα τις προυποθεσεις.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...