Susi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα, σημερα μου παρουσιαστικε ενα προβλημα με την καρτα μνημης του κινιτου. samsungU600 + micro SD 1gb. οταν παω να δω τις φοτος απο την καρτα μου λει πως ειναι FULLενω δεν ειναι ....και κανει restart το τηλεφωνο, την εβγαλα ,την εβαλα στον ανταπτορα της, και απο εκει σε ενα reader, οπου εκει μου λει να την φορμαρω!! Υπαρχει περιπτωση να σωσω τα αρχεια απο μεσα ?? προφανως πρεπει να εχει σκαλωσει η καρτα .. αν μπορει μας πει καποιος κατεχοντας του ειδους.. καποια λυση... Ευχαριστω πολυ.
theoritikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασες να σώσεις τα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων απο προβληματικά media? Ψάξε να βρεις το file scavenger. Κάνει θαύματα σε αυτές τις περιπτώσεις!
Susi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ooo φιλαρακο μου , εισαι μεγαλο αλανι! σε 10sec εκανα ολη την καρτα Recovery.... Νασε καλα ..
theoritikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Χαίρομαι που η απάντηση μου σε βοήθησε να λύσεις το πρόβλημα σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.