WizeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το είδα εχθές στο The Mall, ρίξαμε πολύ γέλιο. Αποκορύφωμα η τελευταία σκηνή! χεχε Το έχει δει κάποιος άλλος να πει την γνώμη του?
electroasd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εμενα οσοι γνωστοι μου , πηγαν και το ειδαν μου ειπαν τα χειροτερα. Ναι εχει κανα σηνες με γελιο , αλλα τιποτα παραπανω.... Εν ολοιγης τσαμπα τα 9?.... Θα μπορουσε να βλεποταν σε DVD....
electroasd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Τα χειρότερα? πχ ? Πχ οτι πρωταγωνιστει ο ¨Τσιμιτσελης , ο οποιος εμφανιζεται ελαχιστα.... Μου ανεφεραν απίσης ολοι τους(δεν γνωριζονται μεταξυ τους ) οτι ηταν πολυ φθηνη η παραγωγη (γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα) . Τελικα το ταλεντο των ηθοποιών δεν φτανει παντα για να κανει μια ταινια καλη....
disqualified Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πχ οτι πρωταγωνιστει ο ¨Τσιμιτσελης , ο οποιος εμφανιζεται ελαχιστα....Μου ανεφεραν απίσης ολοι τους(δεν γνωριζονται μεταξυ τους ) οτι ηταν πολυ φθηνη η παραγωγη (γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα) . Τελικα το ταλεντο των ηθοποιών δεν φτανει παντα για να κανει μια ταινια καλη.... δεν εχω δει την ταινια και δεν εχω να κανω κριτικη παντως το οτι ειναι γυρισμενο σε ενα διαμερισμα εχει να κανει με το οτι ειναι διασκευη θεατρικου εργου
slipknot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Γενικά οι ελληνικές μεγάλες και καλά,παραγωγές δεν λένε τίποτα.Σε dvd και αν...
WizeMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Να καταλάβω δηλαδή ότι όποιος το είδε για να μείνει ευχαριστημένος έπρεπε να έχει τον Τσιμιτσέλη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του έργου και 2ον να είναι υπερπαραγωγή με πολλά εφέ και γυρίσματα στην έρημο της Νεβάδα, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία?
Bougas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και 2ον να είναι υπερπαραγωγή με πολλά εφέ και γυρίσματα στην έρημο της Νεβάδα, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία? ετσι! απο ντουμπαι και ανω τα γυρισματα για να ειναι αξιολογη η ταινια . μια χαρα ειναι η ταινια,και εχει και πολυ γελιο! οπως και ολες οι ελληνικες μας ταινιες. ταινιες με ανθρωπους ταλαντουχους,και οχι με τον καθε παπαρα και την καθε πορνη αταλαντη που μας παρουσιαζουνε οι ξενες ταινιες.τωρα αν περιμεναν καποιοι να δουν τον τσακ νορις και τα εφε του 24,ας πανε να δουνε χολιγουντ
WizeMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ετσι! απο ντουμπαι και ανω τα γυρισματα για να ειναι αξιολογη η ταινια . μια χαρα ειναι η ταινια,και εχει και πολυ γελιο! οπως και ολες οι ελληνικες μας ταινιες. ταινιες με ανθρωπους ταλαντουχους,και οχι με τον καθε παπαρα και την καθε πορνη αταλαντη που μας παρουσιαζουνε οι ξενες ταινιες.τωρα αν περιμεναν καποιοι να δουν τον τσακ νορις και τα εφε του 24,ας πανε να δουνε χολιγουντ Με πιάνεις μάγκα μου!
slipknot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ετσι! απο ντουμπαι και ανω τα γυρισματα για να ειναι αξιολογη η ταινια . μια χαρα ειναι η ταινια,και εχει και πολυ γελιο! οπως και ολες οι ελληνικες μας ταινιες. Σε αυτό θα διαφωνήσω...
vassilis_pap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Για μένα στις λεγόμενες "εμπορικές" ελληνικές ταινίες υπάρχουν δύο βασικά ήδη: 1ον αυτές που υιοθετούν ένα στυλ παρόμοιο με τα σίριαλ της τηλεόρασης. Π.χ. "Safe sex", "Straight story", "Το φιλί της ζωής", "Γαμήλιο πάρτυ" κλπ κλπ. Φυσικά είναι κάπως πλουσιότερες παραγωγές από τα συνηθισμένα σίριαλ αλλά τα θυμίζουν σε πολλά π.χ. στο καστ. 2ον αυτές που έχουν περισσότερο κινηματογραφικές βλέψεις, πχ "Πολίτικη κουζίνα", "El Greco", "Οι νύφες". Συνήθως είναι μεγαλύτερες - πλουσιότερες παραγωγές και έχουν μια πιο κινηματογραφική αισθητική (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει). Φυσικά και οι δύο τύποι μπορούν να είναι εξίσου διασκεδαστικοί αρκεί ο θεατής να ξέρει τι πάει να δει και να το επιλέγει συνειδητά. Το "Μόλις χώρισα" ανήκει προφανώς στη πρώτη κατηγορία και ας προέρχεται από θεατρική παράσταση. Έχει αρκετό γέλιο, ωραία μουσική, γρήγορους ρυθμούς και γενικά βλέπεται ευχάριστα. Αν απλώς θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ χαλαρώστε και αφεθείτε στο χαβαλέ του. Αν πάλι πιστεύεται πως για τα 8-9 ευρώ σας οτιδήποτε λιγότερο από hollywood είναι λίγο, τότε μακριά...
MoUCLAs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ωραια ταινιούλα , ανάλαφρη, με πολύ χιούμορ.. την ειδα στον κινηματογράφο.. αλλα νομίζω σπίτι με παρέα με μπύρες και πίτσες 8α έλεγε περισσότερα..
Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 μπύρες και πίτσες αυτα πανε και χωρις την ταινια . την να την κανουμε την ταινια?
iNorganic Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Η ταινια ανημερα του αγιου βαλεντ θα ηταν ο,τι πρεπει για χαλαστρα κ φασαριες στα ζευγαρια. κριμα που το σκεφτηκα λιγο αργα .ακουγεται "καπως" αλλα κ τα μπακουρια καπως πρεπει να την παλεψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.