Προς το περιεχόμενο

Μόλις χώρισα (Ελληνική ταινία)

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα εχθές στο The Mall, ρίξαμε πολύ γέλιο. Αποκορύφωμα η τελευταία σκηνή! χεχε

Το έχει δει κάποιος άλλος να πει την γνώμη του?

Δημοσ.

Εμενα οσοι γνωστοι μου , πηγαν και το ειδαν μου ειπαν τα χειροτερα. Ναι εχει κανα σηνες με γελιο , αλλα τιποτα παραπανω....

Εν ολοιγης τσαμπα τα 9?.... Θα μπορουσε να βλεποταν σε DVD....

Δημοσ.
Τα χειρότερα? πχ ?

Πχ οτι πρωταγωνιστει ο ¨Τσιμιτσελης , ο οποιος εμφανιζεται ελαχιστα....

Μου ανεφεραν απίσης ολοι τους(δεν γνωριζονται μεταξυ τους ) οτι ηταν πολυ φθηνη η παραγωγη (γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα) . Τελικα το ταλεντο των ηθοποιών δεν φτανει παντα για να κανει μια ταινια καλη....

Δημοσ.
Πχ οτι πρωταγωνιστει ο ¨Τσιμιτσελης , ο οποιος εμφανιζεται ελαχιστα....

Μου ανεφεραν απίσης ολοι τους(δεν γνωριζονται μεταξυ τους ) οτι ηταν πολυ φθηνη η παραγωγη (γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα) . Τελικα το ταλεντο των ηθοποιών δεν φτανει παντα για να κανει μια ταινια καλη....

δεν εχω δει την ταινια και δεν εχω να κανω κριτικη παντως το οτι ειναι γυρισμενο σε ενα διαμερισμα εχει να κανει με το οτι ειναι διασκευη θεατρικου εργου

Δημοσ.

Να καταλάβω δηλαδή ότι όποιος το είδε για να μείνει ευχαριστημένος έπρεπε να έχει τον Τσιμιτσέλη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του έργου και 2ον να είναι υπερπαραγωγή με πολλά εφέ και γυρίσματα στην έρημο της Νεβάδα, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία?

Δημοσ.
και 2ον να είναι υπερπαραγωγή με πολλά εφέ και γυρίσματα στην έρημο της Νεβάδα, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία?

ετσι! απο ντουμπαι και ανω τα γυρισματα για να ειναι αξιολογη η ταινια ;) .

μια χαρα ειναι η ταινια,και εχει και πολυ γελιο! οπως και ολες οι ελληνικες μας ταινιες. ταινιες με ανθρωπους ταλαντουχους,και οχι με τον καθε παπαρα και την καθε πορνη αταλαντη που μας παρουσιαζουνε οι ξενες ταινιες.τωρα αν περιμεναν καποιοι να δουν τον τσακ νορις και τα εφε του 24,ας πανε να δουνε χολιγουντ

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η ταινια,και εχει και πολυ γελιο! οπως και ολες οι ελληνικες μας ταινιες. ταινιες με ανθρωπους ταλαντουχους,και οχι με τον καθε παπαρα και την καθε πορνη αταλαντη που μας παρουσιαζουνε οι ξενες ταινιες.τωρα αν περιμεναν καποιοι να δουν τον τσακ νορις και τα εφε του 24,ας πανε να δουνε χολιγουντ

Με πιάνεις μάγκα μου!

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η ταινια,και εχει και πολυ γελιο! οπως και ολες οι ελληνικες μας ταινιες.

Σε αυτό θα διαφωνήσω...

Δημοσ.

Για μένα στις λεγόμενες "εμπορικές" ελληνικές ταινίες υπάρχουν δύο βασικά ήδη:

1ον αυτές που υιοθετούν ένα στυλ παρόμοιο με τα σίριαλ της τηλεόρασης. Π.χ. "Safe sex", "Straight story", "Το φιλί της ζωής", "Γαμήλιο πάρτυ" κλπ κλπ. Φυσικά είναι κάπως πλουσιότερες παραγωγές από τα συνηθισμένα σίριαλ αλλά τα θυμίζουν σε πολλά π.χ. στο καστ.

2ον αυτές που έχουν περισσότερο κινηματογραφικές βλέψεις, πχ "Πολίτικη κουζίνα", "El Greco", "Οι νύφες". Συνήθως είναι μεγαλύτερες - πλουσιότερες παραγωγές και έχουν μια πιο κινηματογραφική αισθητική (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει).

Φυσικά και οι δύο τύποι μπορούν να είναι εξίσου διασκεδαστικοί αρκεί ο θεατής να ξέρει τι πάει να δει και να το επιλέγει συνειδητά. Το "Μόλις χώρισα" ανήκει προφανώς στη πρώτη κατηγορία και ας προέρχεται από θεατρική παράσταση. Έχει αρκετό γέλιο, ωραία μουσική, γρήγορους ρυθμούς και γενικά βλέπεται ευχάριστα. Αν απλώς θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ χαλαρώστε και αφεθείτε στο χαβαλέ του.

Αν πάλι πιστεύεται πως για τα 8-9 ευρώ σας οτιδήποτε λιγότερο από hollywood είναι λίγο, τότε μακριά...

Δημοσ.

Ωραια ταινιούλα , ανάλαφρη, με πολύ χιούμορ.. την ειδα στον κινηματογράφο.. αλλα νομίζω σπίτι με παρέα με μπύρες και πίτσες 8α έλεγε περισσότερα..

Δημοσ.

Η ταινια ανημερα του αγιου βαλεντ θα ηταν ο,τι πρεπει για χαλαστρα κ φασαριες στα ζευγαρια. κριμα που το σκεφτηκα λιγο αργα .ακουγεται "καπως" αλλα κ τα μπακουρια καπως πρεπει να την παλεψουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...