Carthago Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Προσωπικα την περασα του Αγιου Πατρικιου στο Δουβλινο. Με σχετικα αγνωστη παρεα (Εννοω οχι με κολλητους/ες) σε μια pub που ειχε ζωντανη Ιρλανδικη μουσικη (Ειδος σχεδον αγνωστο για μενα μεχρι εκεινη την ημερα). Εκεινο το βραδυ παιζει να ανταλλαξα κουβεντες και με τους 100 περιπου ανθρωπους που ειχε το μαγαζι οι οποιοι ηταν απο 15 μεχρι 65 χρονων και που σε καμμια στιγμη δεν σταματησαν να πηγαινουν πανω κατω απο τον χορο. Ειδικα αξεχαστο θα μου μεινει το τελευταιο τραγουδι της βραδιας που πεχτηκε προς τιμην μιας κοπελας απο Αυστραλια που ηταν εκει και ειχε γεννεθλια. Την ελεγαν Alice και η μπαντα επαιξε το Living next door to Alice-Smokie. Μιλαμε ο χαμος μεσα και απαντες να φωναζουν σε καθε ρεφραιν whο the fuck is Alice με φωνη που λες και εβγαινε απο χιλιαδες ανθρωπους. Περιττο να πω οτι ολοι μας φυγαμε κουρκουμπινια εκεινη την νυχτα απο τα πολλα ξυδια που ηπιαμε
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ρε στην αγγλια και στα περιχωρα δεν ξερουν να διασκεδαζουν, μονο στην ελλαδα ξερουμε για εμενα, απο τα καλυτερα μου ηταν : , απο το απογευμα στο ξενοδοχειο με τον armin , και μετα μια απιστευτη βραδια....ενα απο τα highlight ειναι και στο video
Carthago Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 χε χε χε. Εχει και κει ρε συ τετοιες παρταρες αν και απ'οτι βλεπω και σεις στας Αθηνας εκεινο το βραδυ το δωσατε να καταλαβει. Το 7 στην πλατη ειχε να κανει με εθνικη και ζαγορακη ή εντελως ασχετο???
johnnyestia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τις πραγματικά καλές βραδιές, είτε δεν μπορώ να τις θυμάμαι, είτε δεν θέλω...
Toufas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 χε χε χε. Εχει και κει ρε συ τετοιες παρταρες αν και απ'οτι βλεπω και σεις στας Αθηνας εκεινο το βραδυ το δωσατε να καταλαβει. Το 7 στην πλατη ειχε να κανει με εθνικη και ζαγορακη ή εντελως ασχετο??? αγγλια ειμαι και εγω το video ειναι απο το 2004, μετα το ευρωπαικο, καλα μαντεψες για την μπλουζα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Καλά τον τύπο τον γουστάρω τόσο που δεν μπρώ να περιγράψω,έχω από το 300 και μετά όλα τα asot και ορισμένα πιο πριν. Και ανακάλυψα τις προάλλες ότι του χεις πάρει συνέντευξη και σε μίσησα.
Humphrey Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Θεσσαλονίκη Ιούνιος 2005 μετά το τέλος της εξεταστικής.. 4 άτομα (2+2 αγόρια κορίτσια) ξεκινήσαμε στις 11 για την περιοχή αεροδρομίου. Απο εκείνη την ώρα και μετα περάσαμε απο 2 clubs, απο το γνωστό και μη εξαιρεταίο Arapiata και καταλήξαμε ξανά πίσω στην πόλη, στο καράβι-μπαρ του Θερμαικού διασκεδάζοντας με κάτι απίστευτα πιωμένους Ρώσους και Μολδαβές, μία εκ των οποίων κατέληξε να κάνει στριπτίζ..Φύγαμε γύρω στις 7+ το πρωί.. Για τις επόμενες δύο μέρες το στομάχι μου διαμαρτυρόταν, αλλά θα το ξαναέκανα..
steliospal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ένα απο τα καλύτερα ήταν σε παρτυ που κάναμε σπίτι μίας φίλης και μας βρήκε το ξημέρωμα οπότε πάνω στο μεθύσι είπαμε να πάμε Θεσ/νικη με το πρώτο τρένο (από Αθήνα), γύρω στα 8 άτομα που ξεμείναμε από το πάρτυ!Οι περισσότεροι άτυχοι που δεν είχαν που να μείνουν γύρισαν αυθημερών
bibibo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 τώρα που το σκέφτομαι μια χρόνια που είχα πάει στο καρναβάλι της πάτρας είχα περάσει απίστευτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.