evilnanouk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ...εχω κανει ολα τα βηματα με το nlite ....εχω καψει 6 cd κ συνεχιζει ν μη βλεπει το σκληρο λογω sata drivers...μονο με ενα cd με ισπανικα windows που κατεβασα απο torrent...καταφερα ν κανω install ...αλλα ισπανικα τι ν τ κανω??
pctechgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αν βρεις cd xp pου να έχει ενσωματωμένο το service pack 2 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
evilnanouk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αν βρεις cd xp pου να έχει ενσωματωμένο το service pack 2 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εχω...αλλα δε γινεται τπτ.. αδικος κοπος...κλαψ
madsc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Πάρε ένα cd-rw για τις δοκιμές σου. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240682 στο 2ο post. /sc
rem_rem Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ...εχω κανει ολα τα βηματα με το nlite ....εχω καψει 6 cd κ συνεχιζει ν μη βλεπει το σκληρο λογω sata drivers...μονο με ενα cd με ισπανικα windows που κατεβασα απο torrent...καταφερα ν κανω install ...αλλα ισπανικα τι ν τ κανω?? Τι μηχάνημα είναι ακριβώς; Γιατί θέλεις να κάνεις downgrade?
evilnanouk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τι μηχάνημα είναι ακριβώς;Γιατί θέλεις να κάνεις downgrade? HP DV6661 ev....απλα...σκεφτηκα οτι θα ηταν πιο γρηγορο σε XP
gtok Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις δίκιο, καθώς οι περισσότεροι βλέπουν διαφορά στην ταχύτητα όταν αλλάζουν σε XP. Υπάρχει η περίπτωση να μην έχεις τους σωστούς drivers; Κάπου εδώ μέσα διάβασα πως σου στέλνει η εταιρεία CD με τους drivers αν το ζητήσεις. Δοκίμασε και την απενεργοποίηση του AHCI στο BIOS. Σε αρκετούς έχει δουλέψει χωρίς ορατές συνέπειες στη μετέπειτα χρήση του μηχανήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.